Що не пропустити: ТОП-5 подій лютого у Львові

2256 0
Останній місяць зими у Львові обіцяє бути цікавим та насиченим. Твоє місто пропонує п’ять подій місяця, які варто відвідати.
фото: nargis.com.ua, GMGpromo, vklik.org.ua, соцмережі, ukrexcurs.com

фото: nargis.com.ua, GMGpromo, vklik.org.ua, соцмережі, ukrexcurs.com

Зустріч з нейрохірургом Генрі Маршем,
автором бестселера «Історії про життя, смерть та нейрохірургію»

Коли: 5 лютого, 16:00
Де: аудиторія А2 теоретичного корпусу ЛНМУ імені Данила Галицького (вул. Шімзерів, 3а, праве крило, 4 поверх).
Деталі: У Львові відбудеться лекція-зустріч з легендарним британським нейрохірургом, автором бестселера «Історії про життя, смерть та нейрохірургію» Генрі Маршем. Також передбачено час для запитань до гостя.

 

Благодійний концерт для потреб дітей із вадами серця

Коли: 9 лютого, 19:00
Де: у Львівському оперному театрі ім. Соломії Крушельницької.
Деталі: кошти, виручені від продажу квитків, будуть частково спрямовані на придбання кардіомонітора для амбулаторного спостереження дітей із вадами серця в Львівській обласній дитячій лікарні «Охмадит».

 

Концерт пам’яті Кузьми Скрябіна

Коли: 13 лютого, 20:00.
Де: Ринок зброї «Під Арсеналом» (вулиця Підвальна, 5).

Деталі: напередодні Дня усіх закоханих у Львові співатимуть пісень «Скрябіна» та пригадуватимуть Андрія Кузьменка, який умів сказати про любов по-особливому. Разом із гуртом у якості вокалістів виступлять Женя Толочний, Аніс, O. Shprot. Квитки – 140 грн (з карткою Lokal)/180 грн. Деталі за телефоном: 067 670 23 96.

Окрім того, 2 лютого біля пам'ятника Шевченку на проспекті Свободи відбудеться концерт пам'яті Скрябіна «Рік самотності». Усіх поціновувачів творчості Андрія Кузьменка та тих, хто пам’ятає його за правдиве та міцне слівце просять запалити свічку пам’яті 2 лютого о 19:00.

 

Показ фільму «Зима у вогні: Боротьба України за свободу»
та зустріч із його творцями

Коли: 21 лютого, 18.00.
Де: ресторан імпровізацій «Грушевський cinemajazz» (проспект Шевченка, 28).
Деталі: презентацію проводять творці фільму, група український спів-продюсерів масштабної кінохроніки Майдану. «Зима у вогні» – це хроніка подій позаминулої зими із коментарями учасників процесу. Матеріал режисерові надали 28 українських операторів. Виробництво фільму підтримала американська компанія Netflix. Вхід вільний. Реєстрація – обов’язкова.

 

Ювілейний концерт скрипаля Василя Попадюка

Коли: 29 лютого, 19.00.
Де: у Львівському оперному театрі ім. Соломії Крушельницької.
Деталі: на початку року знаний у світі український музикант відсвяткував 50-річчя. З такої поважної нагоди Попадюк і дасть у Львові великий сольний концерт. На своєму ювілейному концерті Василь Попадюк збере зірковий інтернаціональний склад музикантів. Того вечора на сцену Львівської опери вийдуть Ельмер Феррер (гітара; Куба, Канада), Робі Ботош (фортепіано; Угорщина, Канада), Амхед Мітчел (ударні; Куба, Канада), Ігор Закус (бас-гітара; Україна), Андрій Шусть (фортепіано; Україна). У кожного з цих музикантів – поважна творча кар’єра.

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!