Топ-5 проблем Львова. Кандидати на голову Львівської ОТГ дадуть відповідь, як вони їх вирішуватимуть

1731 0
Дискусія транслюватиметься наживо на всіх ресурсах медіа-хабу.
Фото: Інститут міста

Фото: Інститут міста

У понеділок, 12 жовтня, у студії медіа-хабу «Твоє місто» у прямому ефірі пройде публічна дискусія, на якій кандидати на голову Львівської ОТГ обговорять вирішення ТОП-5 проблем Львова. їх під час голосування визначили наші читачі.

У ній візьмуть участь кандидати на голову Львівської ОТГ від різних політичних сил, зокрема: заступник голови ВО «Свобода» Руслан Кошулинський, відомий підприємець та голова партії «Голос» на Львівщині Ярослав Рущишин, заслужений лікар України та кандидат від «Слуги народу» Тарас Кльофа, депутат Львівської міськради та висуванець від партії «Варта» Ігор Зінкевич та лідерка списку УГП у Львівську міську раду Юлія Гвоздович.

Зазначимо, медіа-хаб «Твоє місто» запрошував на цю дискусію кандидатів від тих партій, які мають шанс потрапити до Львівської міської ради, а отже зможуть займатися вирішенням цих проблем. Зокрема, з семи кандидатів підтвердили свою участь п’ять.

Нагадаємо, медіа-хаб «Твоє місто» провів голосування серед аудиторії, щоб визначити топ-5 проблем Львова. Проблемою №1 учасники голосування назвали недосконалу транспортну систему/недостатню мобільність (31% усіх голосів). Наступною проблемою обрали забудову міста без розвитку інфраструктури (22% голосів). Проблема №3 на думку опитаних – це поганий громадський транспорт (17% голосів). Четвертою та п’ятою топ-проблемою львів’яни визначили проблеми з паркуванням (8% голосів) та сміття у місті (5% голосів).

Дискусія відбудеться у понеділок 12 жовтня о 12:00 за адресою м. Львів, вул. Винниченка 20-А. Тривалість ефіру – 2 години.

Дискусія транслюватиметься наживо на всіх ресурсах медіа-хабу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!