ТОП-5 фільмів про віру і цінності. Що подивитись у вихідний

4051 0
Цього року відбудеться прем’єра продовження фільму «Страсті Христові» Мела Гібсона.
Фото:pixabay

Фото:pixabay

Цього року на екрани вийде продовження фільму «Страсті Христові» Мела Гібсона, а також ще декілька надихаючих новинок. Портал «Духовна велич Львова» опублікував підбірку релігійних фільмів 2021 року

«Страсті Христові». Продовження фільму

Цього року відбудеться прем’єра продовження фільму «Страсті Христові» Мела Гібсона. У фільмі розгортатимуться події між Розп’яттям Христа і Воскресінням. Показ запланований на березень 2021 року. Американський актор Джеймс Кевізела сказав у інтерв’ю британському виданню The Independent, що до останнього не було певності, що фільм таки знімуть, адже пандемія вдарила і по кіноіндустрії. Сценарій спільно з Мелом Гібсоном писав і відомий кінодраматург Рендалл Уолес.

«Любов, яка спокутує»

Ця стрічка, знята за бестселером американської письменниці Франсіс Риверс. Продюсерами фільму стала голівудська акторка, режисер серіалу «Біблія» Рома Дауні і Сінді Бонд, яка раніше працювала над фільмом «Можна лише уявити».  У центрі сюжету історія дівчини, яка була змушена займатися проституцією і про силу любові, яка може змінити все, зокрема і звичне життя.

«Незламний хлопець»

У центрі сюжету реальна історія хлопчика-аутиста із захворюванням кісток Остіна Леррета. Фільм розповість про життя родини, яка зустрілася із непростим випробуванням: хворобою дитини. І лише оптимізм та незламна віра  їхнього унікального сина допоможе перемогти все.

«A Week Away»

Цей фільм за жанром можна характеризувати як християнський мюзикл про віру та родину. За словами продюсера Алана Пауела головним посланням стрічки стане: «прийняття і прощення». У фільмі лунатимуть пісні відомих християнських виконавців. Ця стрічка побачить світ на Neflix  і розповість історію проблемного підлітка, який через проблеми із законом повинен обирати: суд, чи літній християнський табір.

«Обрані»

Цей кінотвір називають «безпрецедентним серіалом про Христа», який переглянули тисячі людей у різних куточках світу. Організатори повідомили, що будуть намагатися знімати другий сезон, попри пандемію. Тож, є надія, що можна буде побачити нові серії вже у 2021 році.

Читайте також: Які сімейні фільми подивитися під час карантину. Перелік

Нагадаємо, на Netflix вийшов серіал «Spycraft» (Шпигунське ремесло), він розповідає про методи роботи спецслужб. Друга серія майже повністю присвячена операціям російських та радянських спецслужб. Глядачі Netflix у всьому світі зможуть дізнатися, зокрема, історії вбивств лідерів ОУН Лева Ребета, Степана Бандери та отруєння президента України Віктора Ющенка, інформують Тexty.org.ua із посиланням на Фейсбук сторінку Олексія Снідалова.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!