Топ-5 серпневих подій у Парку культури: програма

3616 0
Влітку не завжди є можливість виїхати за межі міста, однак відпочивати має кожен. Для тих, хто планує активно провести серпень у Львові, пропонуємо програму дозвілля на місяць у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.
Facebook

Facebook

Події на серпень:

1. 9 серпня, 15:00

Благодійний концерт «Станьмо, як сила одна!». Проводитимуть збір коштів, щоб придбати машину для 80-ї аеромобільної бригади на Схід України. Вхід вільний.

В програмі: дитячий коллектив «Львів'яночки», Народний колектив «Кожушки», Народний жіночий хор «Горлиця», Чоловічий камерний хор «Галицька Фермата», Хор товариства «Холмщина», Народна хорова капела «Обрій», «Равське Ретро», «ПогорівКо Бенд», гурт «Перебендя», дитячий танцювальний колектив «Мадлен», Хор «Осанна» Храму Вознесіння.

2. 15-16 серпня, 12:00

Свято сімейного відпочинку «Дитячий світ» (літня сцена)

3. 22-23 серпня, 12:00

Святування 300-річчя Львівського 1715

4. 24 серпня, 12:00

Родинне свято «Моя маленька незалежність» (площа біля центрального входу)

5. 29-30 серпня

Кавуновий фестиваль та фестиваль фарб

Гаражний розпродаж «Без коте й життя не те» (площа біля центрального входу).

Окрім цих запланованих днів, щотижня відбуваються покази фільмів та заходи активного відпочинку для дорослих та дітей. Охочі переглянути конкретні стрічки можуть брати участь у голосуванні на сторінці Парку.

Щочетверга з 21:00 відбувається перегляд концертів просто неба.

Щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі з 21:00 відбуваються перегляди фільмів просто неба (поруч з Central Park terrassa). Також кожної суботи на тому ж місці проводять уроки самооборони.

Щонеділі з 10:30 - йога на свіжому повітрі (поруч з Cental Park terrassa).

Щодня – атракціонне містечко з 11 до 20 (у понеділок лише дитячі), дитяче автомістечко з 11 до 20, мотузковий парк «Маленька Скандинавія» з 11 до 21, бібліотека одного дня з 11 до 22.

За оновленнями інформації про заходи в Парку ім. Б. Хмельницького слідкуйте на сторінці Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!