Топ-5 спікерів конференції IT Arena у Львові

3123 0
Друга найбільша технологічна конференція Східної Європи IT Arena відбуватиметься з 29 вересня до 1 жовтня на «Арені Львів».
Фото - itcluster.lviv.ua

Фото - itcluster.lviv.ua

У рамках IT Arena у кінці вересня до Львова завітають експерти найбільших компаній світу – Amazon, Viber, AirBnb, Bluetooth, TechCrunch, Indiegogo та інших, інформує прес-служба Львівського ІТ Кластеру.

Tvoemisto.tv пропонує познайомитися з п’ятьма спікерами, які відвідають технологічну конференцію у Львові.

Самар Сінгла

Самар Сінгла – засновник та керівник індійської компанії Jugnoo, яку називають азійським Uber-ом. Нещодавно Jugnoo отримала 10 млрд інвестицій для розвитку і вважається однією з найперспективніших компаній на ринку перевезень Індії. У Львові Самар Сінгла розповість про досвід заснування бізнесу, про його труднощі та успіхи.

Майк Бутчер

Майк Бутчер – найвідоміший тех-журналіст Великої Британії, редактор видання TechCrunch, що спеціалізується на технологіях, інноваціях і стартапах. Найвпливовіша людина у світі технологій за версіями The Daily Telegraph, The Independent, Wired UK та інших. Радник зі стартапів прем’єр-міністра Великобританії та мера Лондона. На конференції розповість про те, як працюють технологічні медіа, про ринок технологій Європи та місце України в ньому.

Читайте також: Диво-картопля, ІТ та друзі УПА. Як Львів співпрацює з Нідерландами

Жульєн Сімон

Жульєн Сімон – технічний спеціаліст з багаторічним стажем роботи в Amazon Web Services, яка містить обчислювальні сервіси, сховища для даних, бази даних тощо. Спеціалізується на роботі з даними, програмній архітектурі, масштабуванні. На конференції розповість про технологію Deep Lesrning.

Алан Грант

Алан Грант – уродженець України, співзасновник та керівник веб-сервісу Hired, який спрощує пошуки роботи кваліфікованим технічним професіоналам та талантів компаніям-роботодавцям. Компанія є однією з тих, які найшвидше розвиваються у сфері рекрутингу. На конференції розповість про свою історію успіху.

Читайте також: У Львові збудують масштабний ІТ-центр та транспортний хаб. Візуалізація

Сенді Діао

Сенді Діао – директорка стратегічних програм найбільшої краудфандингової платформи Америки Indiegogo. Випускниця Берклі та Гарварду з попереднім досвідом роботи в компанії Pinterest. На конференції розповість про схему громадського фінансування ідей та як успішно зібрати кошти на власний проект і започаткувати свою справу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!