Топ-5 вишів за кількістю поданих заяв: Львів – серед лідерів

5893 0
Найпопулярнішими цьогоріч є спеціальності “право”, “філологія”, "менеджмент" та “медицина”.
фото: vgolos.com.uа

фото: vgolos.com.uа

В Україні під час цьогорічної вступної кампанії найбільше заяв на бакалаврат абітурієнти подають до Київського університету імені Шевченка та Львівського університету імені Франка. Про це повідомила директорка ДП "Інфоресурс" Оксана Бєлік на брифінгу, присвяченому вступній кампанії, повідомляє Укрінформ
 

"На першому місці сьогодні за кількістю поданих заяв -Національний київський університет імені Шевченка, на другому місці – Львівський національний університет імені Франка, на третьому – Національний технічний університет “Київська політехніка”, на четвертому – Львівська політехніка, а на п'ятому – Харківський національний університет імені Каразіна. Найбільше заяв подають на право, філологію, середню освіту, менеджмент та медицину”, – зазначила вона.

Читайте також: Два львівські університети увійшли до топ-10 найкращих вишів України

За її словами, у порівнянні з минулим роками можна говорити про збільшення кількості заяв на педагогічні спеціальності. 

Нагадаємо, 2 липня в Україні стартувала вступна кампанія 2018. Tvoemisto.tv, на основі рекомендацій МОН, запустило серію роз’яснювальних матеріалів про умови та терміни вступу, перелік документів та творчих конкурсів, а також рекомендації щодо вирішення суперечливих питань, які можуть виникнути під час вступу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!