На правах реклами

«Необхідні в кожному будинку». Топ-5 зарядних станцій

3131 0
Спеціалісти інтернет-магазину Stylus пояснили переваги зарядних станцій, критерії вибору і склали перелік найпопулярніших моделей для купівлі.

За нинішніх реалій дефіциту електроенергії, нестабільних графіків відключень та бажання хоча б мінімального комфорту зарядна станція, потужні повербанки та генератор – це необхідність у кожному будинку. І якщо з двома останніми пристроями ми менш-більш знайомі, то зарядна станція стала популярною в Україні лише цього року.

Чому варто купити портативну зарядну станцію

Вартість зарядної станції може відлякувати, але якщо врахувати всі її переваги, то кожна витрачена на неї гривня того варта. Ось кілька причин, чому варто купити портативну зарядну станцію:

  1. Екологічність. Зарядна станція при роботі не виділяє шкідливих для людини та навколишнього середовища речовин. Її можна поставити в квартирі або в будинку, це буде безпечно;
  2. Можливість заряджати кілька пристроїв одночасно. Залежно від потужності, ви можете заряджати та живити портативну електроніку або навіть побутову техніку в будинку: смартфони, ноутбуки, холодильники, роутери, мультиварки, опалювальний котел;
  3. Портативність. Завдяки компактним розмірам ви можете встановити цю зарядку в будь-якому куточку будинку, взяти з собою в офіс, на природу чи на дачу. Більшість моделей оснащені зручними ручками для перенесення;
  4. Швидке поповнення енергії. У середньому на повну зарядку станції потрібно півтори години.

Як вибрати зарядну станцію

Правильно підібрана портативна зарядна станція допоможе живити необхідні вам гаджети та техніку, щоб ви залишалися на зв’язку, працювали віддалено та мали комфортні умови вдома. При виборі пристрою слід звернути увагу на такі параметри:

  1. Потужність. Від неї залежить, що ви зможете підключити. Наприклад, 200-300 Вт дозволять заряджати смартфони, ноутбуки, планшети, малопотужні LED-лампи. Від станції на 1,5-2 кВт може працювати і побутова техніка;
  2. Роз’єми різного типу та їх кількість для підключення ваших гаджетів;
  3. Джерела зарядки станції. Це може бути мережа 220 V, автомобільний акумулятор 12 V чи сонячні панелі. Найоптимальнішим і найзручнішим варіантом буде модель з трьома варіантами поповнення енергії;
  4. Наявність додаткових опцій, таких як інформативний дисплей, можливість підключення до системи «Розумний дім», керування зі смартфона. Такий функціонал підвищує зручність використання, але впливає і на вартість.

Топ-5 зарядних станцій

Зараз ринок пропонує широкий асортимент портативних зарядок різних брендів із різними характеристиками. Ми зібрали для вас короткий список із 5 моделей, які потрапили в топ покупок цього року.

Zendure SuperBase Pro 2096Wh 2000W

Можливості цієї зарядної станції дозволяють заряджати до 14 пристроїв одночасно. Ви можете забезпечити техніку в квартирі живленням і не хвилюватися, що відсутність електроенергії може зіпсувати ваші плани. Основні параметри моделі:

  • ємність акумулятора 2096 Вт;
  • 6 розеток 220 В та 4 порти USB;
  • 3 варіанти поповнення батареї: від мережі, від автомобіля та від сонячних панелей;
  • 3000 циклів зарядки, що передбачає довгострокову службу;
  • легкість у переміщенні завдяки зручній ручці та коліщаткам;
  • повністю заряджена станція може забезпечити 22 години роботи холодильника або 19 годин Starlink.

 

Bluetti PowerOak EB55 537Wh 700W 150000mAh

Оптимальний варіант домашнього використання, який дозволить живити техніку з номінальною потужністю не вище 700 Вт. Основні переваги:

  • 4 варіанти зарядки: від мережі, від генератора, від автомобільного акумулятора та від сонячних панелей;
  • автоматичне вимкнення при перенавантаженнях;
  • виходи: 2 розетки та 5 портів USB;
  • акуратний екран на корпусі з основною інформацією про процеси заряджання;
  • компактний розмір та невелика вага.

 

Allpowers S700 606Wh 164000mAh 700W

Зарядна станція для портативної та невеликої побутової техніки. Ручка дозволяє легко переносити її з місця на місце. Потужність пристрою складає 700 Вт. Встановлено кілька варіантів захисту від перенапруги, короткого замикання, перегріву, перезарядки. Заряджати її можна від автомобільного акумулятора, від мережі 220В та від сонячних панелей. Сама ж станція має всі необхідні для портативної електроніки виходи: 2 розетки, 3 порти USB та 1 порт USB-C. Виробник продумав також і керування зі смартфона, вам необхідно лише встановити потрібну програму.

CTECHi GT300 299Wh 93000mAh 300W

Ще одна малопотужна модель для заряджання до 5 пристроїв. Основна її перевага – доступна ціна. Повний цикл заряджання становить 5-6 годин залежно від джерела живлення. Її потужність і функціонал дозволяють заряджати портативну електроніку, таку як смартфони, планшети, ноутбуки, і зробить вона це у досить короткий термін, якщо ваш гаджет підтримує швидку зарядку. Зручно використовувати не тільки вдома, а й у поїздках завдяки компактному розміру та вазі.

EcoFlow DELTA 2 1024Wh 284000mAh 1800W

І завершуємо нашу вибірку хітом продажів – EcoFlow DELTA 2. Цей пристрій є ідеальним варіантом для дому або офісу. Модель дозволяє підключати техніку потужністю до 1800 Вт, під цей параметр підходить більшість побутових приладів. Основні переваги:

  • 10 виходів: 4 розетки 220 В та 6 роз’ємів USB;

  • для збільшення потужності до 2048 Вт/год можна підключити ще одну зарядну станцію, а щоб підняти цей показник до 3040 Вт/год, підключіть батарею Delta Max;

  • завдяки технології X-Stream зарядна станція буде заряджатися досить швидко – від 0 до 80% лише за 50 хвилин;

  • портативний акумулятор підтримує керування зі смартфона та з’єднання по Bluetooth;

  • універсальність у підзарядці – від мережі, від автомобіля, від генератора або від сонячної панелі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!