ТОП-6 ІТ-подій цієї осені у Львові

5114 0
Цієї осені Львів вируватиме цікавими та захопливими ІТ подіями. Tvoemisto.tv пропонує добірку конференцій, які варто відвідати, якщо вам близька тема інновацій та новітніх технологій.
фото: zaxid.net, igropoisk.com, lviv.tv

фото: zaxid.net, igropoisk.com, lviv.tv

1. Конференція Lviv JS має на меті зібрати любителів ІТ технологій на стадіоні Арена Львів у рамках незалежного руху  Front-end Developers - CityJS. Третя за рахунком конференція відбудеться 29-ого серпня. На учасників чекатимуть досвідчені спікери, захопливі доповіді та нетворкінг

2.  Jday Lviv 2015  19 вересня на стадіоні Арена Львів уже втретє об’єднає любителів та знавців популярної мови програмування Java. Учасники  почують доповіді від досвідчених спікерів із Греції, Болгарії, Великобританії, Італії, Польщі та Бельгії. 

3. Network – це одноденна конференція, присвячена виключно технологіям Microsoft. Для учасників підготували доповіді високого технічного рівня від спікерів з Німеччини, США, Іспанії та Великобританії. Неодмінним атрибутом заходу стане дружня атмосфера, чудовий нетворкінг та безліч сюрпризів для учасників – обіцяють організатори. Подія, відбудеться 19-го вересня у виставковому центрі «Південний-EXPO». За умови вчасної реєстрації – участь безкоштовна.

4. Euro Drupal Camp цьогоріч відбудеться 17-ого жовтня у конференц-залах готелю «Дністер». На всіх учасників чекатимуть три потоки доповідей, де кожен знайде для себе справді цікаву тему. Також буде традиційна pre-party, де можна зустріти як давніх друзів, так і нових знайомих. Головною родзинкою заходу стане кібер-квест Львовом.

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: У Львові відбудеться важлива ІТ-подія. 5 особливостей

5. Lviv IT Arena – одна з найбільших ІТ конференцій України, яка відбудеться 2-4 жовтня на стадіоні Арена Львів. Вона  обіцяє зібрати понад 1200 учасників та більше 100 спікерів з України та світу, які розкажуть про головні ІТ тренди. У рамках конференції відбудеться ряд унікальних для України подій, таких як виставка сучасної техніки – Hi Tech Expo. На ній учасники зможуть ознайомитись із низкою  інноваційних ґаджетів: від літаючих дронів до роботів. Уже традиційно відбудеться змагання  стартапів, де всі охочі зможуть представити свою ідею перед ширшою аудиторією та знайти інвесторів для майбутнього бізнесу. Також під час Lviv IT Arena відбудуться міжнародні змагання  роботів – Robo Race, де команди з Польщі, Білорусії, України та країн Прибалтики випробують свої саморобні машини на швидкість та витривалість. Конференція Lviv IT Arena 2015  матиме три тематичні потоки – Product, Technology та Business, тому вона буде цікавою не лише для програмістів та розробників, але й для дизайнерів, підприємців і стартаперів. Церемонію закриття разом із учасниками та організаторами відсвяткує відомий гурт ТНМК.

6.  GDG Dev Fest  – найбільша двохденна конференція України пов’язана із технологіями Google цьогоріч проходитиме 23-24 жовтня. Подія відбудеться уже в четверте і збере близько 500 учасників, яким небайдужі сучасні технологічні новинки. На учасників чекають цікаві доповіді від спікерів із таких всесвітньовідомих компаній, як Google, Intel, Яндекс та інші.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!