Топ-7 футбольних матчів у Львові в листопаді

2983 0
Листопад подарує львів’янам чимало футбольних матчів. Від надважливого матчу збірної України за право вихід на Чемпіонат Європи 2016 року у Франції до гри донецького «Шахтаря» із зірковим мадридським «Реалом». Tvoemisto.tv пропонує перелік футбольних матчів, які варто відвідати у Львові у листопаді.
Фото: ffu.org.ua, poetryclub.com.ua, energia.lviv.ua, fckarpaty.lviv.ua

Фото: ffu.org.ua, poetryclub.com.ua, energia.lviv.ua, fckarpaty.lviv.ua

Коли: 3 листопада, 21:45
Що: Ліга чемпіонів. «Шахтар» (Україна) – «Мальме» (Швеція)
Де: «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)
Деталі: матч 4 туру групового турніру ліги чемпіонів. В попередньому матчі «Шахтар» поступився на виїзді шведам 1:0, тож якщо донеччани прагнуть продовжити свої виступи у єврокубках, їм необхідно перемагати в цьому матчі з різницею в 2 і більше голи.

Коли: 7 листопада, 17:00
Що: Українська Прем’єр-ліга. «Карпати» (Львів) – «Металіст» (Харків)
Де: стадіон «Україна» (вул. Липова алея, 5)
Деталі: матч другого кола чемпіонату України. В першому матчі нового чемпіонату львів’яни поступились на виїзді харківській команді 2:0, після чого здобули три перемоги підряд. Зараз «Карпати» посідають 7 місце з 16 набраними очками. «Металіст» розмістився на 12 місці з 9 очками в активі.

Коли: 14 листопада, 19:00
Що: плей-офф за вихід на Євро-2016. Україна – Словенія
Де: «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)
Деталі: перший матч раунду плей-офф за право виступу на Чемпіонаті Європи з футболу, який наступного року відбудеться у Франції. Матч-відповідь відбудеться 17 листопада у м. Марибор (Словенія). Збірна України та Словенії вже грали між собою за право виступу на Чемпіонаті Європи. В 1999 році в двохматчевому протистоянні словенці виявились сильнішими за українців.

Коли: 21 листопада (базовий день)
Що: Українська Прем’єр-ліга. «Шахтар» (Донецьк) – «Волинь» (Луцьк)
Де: «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)
Деталі: матч 15 туру УПЛ. Лідер турнірної таблиці «Шахтар» прийме шосту команду чемпіонату (станом на 2 листопада). В матчі першого кола між цими командами був зафіксований рахунок 1:4 на користь «Шахтаря».

Коли: 25 листопада, 21:45
Що: Ліга чемпіонів. «Шахтар» (Україна) – «Реал» (Іспанія)
Де: «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)
Деталі: останній домашній матч групового турніру Ліги чемпіонів для «Шахтаря» в цьому сезоні. В гості до «гірників» завітає мадридський «Реал», в складі якого виступають зіркові футболісти Кріштіано Роналду, Гарет Бейл, Карім Бензема та інші.

Коли: 28 листопада
Що: Чемпіонату України з футзалу. «Енергія» (Львів) – «Спортлідер+» (Хмельницький)
Де: палац спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8)
Деталі: бронзовий призер попереднього чемпіонату львівська «Енергія» на власному полі прийматиме команду із Хмельницька. В першому матчі між цими командами на полі «Спортлідера+» львів’яни здобули перемогу 4:5. Станом на 2 листопада «Енергія» розмістилась на 2 місці.

Коли: 28 листопада (базовий день)
Що: Українська Прем’єр-ліга. «Карпати» (Львів) – «Олімпік» (Донецьк)
Де: стадіон «Україна» (вул. Липова алея, 5)
Деталі: матч 16 туру УПЛ. В першому матчі між цими командами у Києві львів’яни здобули перемогу завдяки єдиному голу Дениса Кожанова.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!