Топ-7 хостелів у центрі Львова з оригінальною атмосферою

6620 0
Багато мандрівників, навіть маючи вдосталь грошей, зупиняються у хостелі, аби знайти тут нових друзів та поспілкуватися з людьми з інших країн. Адже кожен хостел має свою неповторну атмосферу і стиль. І той, хто не надто побивається над комфортом та побутовими умовами, від проживання у хостелі отримає тільки задоволення. А щоб знайти тут нових друзів, достатньо просто вийти на кухню чи у кімнату відпочинку. Окрім того, жити у хостелі набагато дешевше, ніж у готелі, тут обов’язково є безкоштовний wi-fi, кава, чай та приємна компанія.

Хостели – це ідеальне місце для любителів великих компаній і тусовок, а також для тих, хто хоче попрактикуватися у спілкування англійською. Тож якщо ви досі думаєте, що хостели – це тільки двоповерхове ліжко та один душ на десять мешканців, tvoemisto.tv пропонує вам ближче познайомитися з хостелами нашого міста. Переважно всі вони розташовані у центральній частині міста у красивих старовинних будівлях.

Арт Хостел, пл. Ринок, 3

Фото: tvoemisto.tv

З балкону хостелу видно самісінький центр Львова – площу Ринок. Сам хостел розміщений у чотириповерховій бароковій кам'яниці Вільчків. Кімнати облаштовані з акцентом на музиці: диски, касети, нотні знаки на стінах, а у кімнаті відпочинку навіть є акустична гітара, на якій можуть пограти всі охочі.

Вартість проживання:

10-місна кімната – 80 грн

6-місна кімната – 90 грн

2-місна кімната – 280 грн

 

Central Square Hostel, пл. Ринок, 5

Фото: tvoemisto.tv

Ще один хостел з чудовим видом на площу Ринок та львівську ратушу. Просторі сонячні кімнати, кухня, облаштована у домашньому стилі, а також є номери з окремою кухнею. Для зручності є також кімнати, які знаходяться на окремому поверсі будинку.

Вартість проживання:

8-місна кімната – 80 грн

6-місна кімната – 95 грн

4-місна кімната – 115 грн

2-місна кімната з окремими ліжками – 250 грн

 

Old City Hostel, вул. Беринди, 3

Фото: tvoemisto.tv

Затишне та досить романтичне місце, від якого рукою подати до площі Ринок. Тут вам запропонують двомісні кімнати різного типу: з двоспальним або ж з окремими ліжками і з окремим санвузлом. Хостел розміщений на третьому поверсі старого австрійського будинку.

Вартість проживання:

16-місна кімната – 80 

10-місна кімната – 100 грн

6-місна кімната – 110 грн

4-місна кімната – 120 грн

2-місна кімната з окремими ліжками – 300 грн

2-місна кімната з великим ліжком – 320 грн

2-місна кімната з великим ліжком і санвузлом – 350 грн

 

Soviet Home, вул. Друкарська, 3

Фото: tvoemisto.tv

Інтер'єр хостелу одразу впадає в око. Хостел швидше нагадує музей радянської епохи тематичні портрети, плакати з пролетарськими гаслами, самовар, друкарська машинка, старі пластинки, телефони. Меблі також радянські. Тож якщо ви хочете провести ніч у товаристві товариша Леніна – вам сюди!

Вартість проживання:

10-місна кімната – 90 грн

6-місна кімната – 100 грн

2-місна кімната з великим ліжком – 320 грн

2-місна кімната з окремими ліжками – 300 грн

1-місна кімната – 180 грн

Хостел на Театральній, вул. Театральна, 10

Фото: tvoemisto.tv

Дуже домашній та компактний хостел. Створює відчуття наче ви гостюєте у тітки. Кімнати декоровані у класичному стилі, номери з ліпнинами на стелях та дерев'яними підлогами.

Вартість проживання:

12-місна кімната – 90 грн

10-місна кімната – 90 грн

4-місна кімната – 250 грн за кімнату

2-місна кімната з окремими ліжками – 200 грн

2-місна кімната з великим ліжком – 250 грн

 

Coffee Home, вул. Театральна, 10

Фото: tvoemisto.tv

У цьому хостелі безліч кавових атирибутів та кольорів. Сподобається не лише кавоманам, а й людям, які цінють комфорт і затишок. З вікон номерів відкривається вигляд на головний проспект міста.

Вартість проживання:

12-місна кімната – 80 грн

8-місна кімната – 90 грн

2-місна кімната з окремими ліжками – 300 грн

2-місна кімната з великим ліжком – 320 грн

2-місна кімната з великим ліжком і санвузлом – 340 грн

 

Old Ukrainian Home, вул. Лепкого, 12

Фото: tvoemisto.tv

Цей хостел облаштований у стилі старовинної української оселі – дерев'яні різьблені меблі, розмальовані глечики, вишивка. На кухні є чудовий балкончик, де можна не тільки випити каву, а й почитати книжку і навіть подрімати на сонечку. Особливу атмосферу створють традиційні українські обереги – зілля, часник, підкова.

Вартість проживання:

10-місна кімната – 80 грн

6-місна камната – 95 грн

2-місна кімната з окремими ліжками – 280 грн

2-місна кімната з великим ліжком – 300 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!