Топ-7 музичних подій Львівської опери у листопаді

3654 0
У листопаді у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, що на проспекті Свободи, 28, відбудеться низка знакових концертів. Зокрема із новою програмою до Львова завітає легендарний рокер та бунтар Андрій Макаревич, а оркестр «Лорди звуку» привезе саундтреки із таких фільмів, як «Великий Гетсбі», «Пірати Карибського моря», тощо. Із молодих українських виконавців свої музичні напрацювання представлять Джамала та Арсен Мірзоян.
фото: tsn.ua, ogo.ua, afisha.vash.ua, archive.mjoy.ua, afisha.bigmir.net, iloveukraine.com.ua

фото: tsn.ua, ogo.ua, afisha.vash.ua, archive.mjoy.ua, afisha.bigmir.net, iloveukraine.com.ua

Концерт японської піаністки Hiromi (Хіромі)

02 листопада о 19:00

Хіромі – японка, яка підкорила своїм талантом всі континенти. Пост-поп, академічна класика, фьюжн, традиційний джаз – усе змішалося в її неймовірному виконанні. Переконайтесь в цьому самі – купуйте квиток на концерт Hiromi у Львівській Опері.

Експресія, динаміка та драйв, іноді глядачам здається, що Хіромі не грає на роялі, а грає з роялем. Свідки її тріумфу – найбільші джазові фестивалі від Ньюпорта до Токіо.

Її дебютна платівка «Another Mind» була визнана унікальним проривом в мистецтві джазової імпровізації. У Японії, цей запис розійшовся тиражем понад 100 000 копій і був названий «кращим джазовим альбомом року».

 Квитки: 250 - 1350 грн.

Концерт Джамали «Шлях додому»

03 листопада о 20:00

Концертна програма отримала назву «Шлях додому» за однойменною композицією співачки і буде, в першу чергу, побудована на матеріалі нового альбому, реліз якого запланований на середину осені.

Крім свіжого матеріалу на концертах прозвучать і найбільш популярні і улюблені публікою композиції з міні-альбому «Дякую», а також платівок All or Nothing і For Every Heart.

Квитки: 200-650 грн

Концерт «Історія кохання» пам’яті Едіт Піаф

04 листопада о 19:00

Гала–концерт «Історія кохання», присвячений пам’яті та 100-річчю Едіт Піаф. В концерті братимуть участь молоді талановиті співаки фіналісти та учасники «Голосу Країни» та «Х-Фактору»: Арсен Мірзоян, Євген Літвінковіч, Наталі Пічкур, Катерина Грачова, Євгенія Червоножко, Наталя Кухар, Катерина Низькопоклонна, спеціальний гість – співачка з Франції Кора Лаба.

Учасники концерту виконають кращі хіти Едіт Піаф та відомі популярні французькі хіти. Виступ всіх учасників концерту супроводжуватиме живий гурт музикантів – віртуозів Оркестр Vіто. Окремі пісні концерту пройдуть з підтанцьовкою сучасного балету.

Голос легендарної співачки Едіт Піаф зачарував увесь світ – хвилюючий та пронизливий. Її пісні відчайдушні, напрочуд глибокі й несподівано справжні. Едіт Піаф збирала величезні концертні зали, їй плескали стоячи під викрики «Браво!», обожнювали та боготворили. Ця фантастична тендітна жінка стала насправді співучим «горобчиком» Франції і пронеслалюбов до пісні впродовж свого життя.

Квитки: 90-500 грн

Андрій Макаревич з програмою Yiddish Jazz

08 листопада о 18:00 та 09 листопада о 19:00

Легендарний рокер та бунтар, засновник та лідер групи «Машина Времени», Андрій Макаревич представить свій новий проект. Під час роботи над проектом музикант фактично вперше за роки своєї музичної кар’єри всерйоз звертається до єврейської музичної теми та до мови ідиш. Як говорить сам музикант, його надихнула музична культура євреїв у еміграції, тих, хто виїхав на початку XX ст. за океан, в США.

Відвідувачі концерту почують найпопулярніші пісні на ідиш, російській та англійській мовах, а також старі хіти та улюблені пісніу виконанні Андрія Макаревича у супроводі геніальних джазових музикантів.

У концерті візьмуть участь: Андрій Макаревич – гітара, вокал; Євгеній Борец – рояль, аранжування; Сергій Остроумов – ударні; Сергій Хутас – контрабас; Дмитро Бриль – сопрано-саксофон; Александр Бриль – тенор-саксофон; Костя Гевондян – труба, вокал; Поліна Касьянова – вокал; Діана Поленова – вокал; Ірина Роділес – вокал

Програма концерту: Introduction (Е.Борец); Jozeph, Jozeph (NellieCasman/CahnChaplin); Эпоха Большой Нелюбви (А.Макаревич); OvntLid (ItsikManger/ChavaAlberstein); Наливай (А.Макаревич); UttDaZay (IrvingMills/BuckRam); Перекресток Семи Дорог (А.Макаревич); Dona, Dona (SholomSecunda); Он Был Старше Её (А.Макаревич); MinnieTheMoocher (CabCalloway, IrvingMills); Отпусти Меня (А.Макаревич); EgyptianElla (WalterDoyle); Картонные Крылья Любви (А.Макаревич) BeiMirBistDuSchÖn (SammyCahn / SaulChaplin / JacobJacobs / SholomSecunda); Ангел #2 (А.Макаревич/Е.Борец); MyLittieCousin (SamM.Lewis); MatzohBalls (SlimGaillard).

Квитки: 300-2500 грн.

Концерт «Кінохіти Grand Collection»

16 листопада о 18:00 та 20:00

Нова концертна програма «Лордів звуку» – це мікс із нових та вже знаних номерів у виконанні оркестру. Кіно- та меломани почують саундтреки із таких фільмів, як «Великий Гетсбі», «Місія нездійсненна», «Пірати Карибського моря», «Гаррі Поттер», «Термінатор», «Хатіко», «Шрек», «Гладіатор», «Матриця», «Аватар», «Кримінальне чтиво», «Амелі», «Реквієм за мрією», «Зоряні війни», «Шерлок Холмс»… Прозвучать також пісні і з кінохітів останнього року – зокрема, «50 відтінків сірого», «Інтерстеллар» та «Скажений Макс».

Свій тур колектив присвячує 150-літтю з часу першого публічного виконання Гімну України. Відтак «Лорди звуку» підготували спеціальну симфонічну версію «Ще не вмерла України…».

А до майже трьох десятків музикантів приєднаються талановиті вокалісти – Вікторія Литвинчук із «Голосу. Діти» та Данило Клягін з «Х-фактора».

Квитки: 100-460 грн

Концерт Ніно Катамадзе

17 листопада о 19:00

Додати подію до Яндекс.КалендарДодати подію до Google Calendar

Відома грузинська співачка Ніно Катамадзе представить у Львові сольну програму «Разом». Також на сцені буде група «Insight», яка незмінно акомпанує Ніно з 2003 року.

Квитки: 300-1200.

Арсен Мірзоян із альбом «Паперовий сніг»

24 листопада  о 19:00

Український музикант Арсен Мірзоян випускає третій альбом під назвою «Паперовий сніг». Сольна платівка співака побачить світ вже незабаром, після чого Мірзоян відправиться у всеукраїнське турне з новим музичним матеріалом. Щоб побачити улюбленого співака вживу потрібно купити квиток на концерт Арсена Мірзояна.

Програма, яку вже зовсім скоро побачить український глядач, переважно нова. Хоча в ній будуть такі вже відомі синґли.

Квитки: 90-490 грн.

Фото: tsn.ua, ogo.ua, afisha.vash.ua, archive.mjoy.ua, afisha.bigmir.net.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!