ТОП-7 "родзинок", які пропонує львів’янам Парк культури у Новорічну ніч

7458 0
Уперше у Львові відбудеться новорічна вечірка в парку. За погодженням управління культури Львівської міської ради Парк культури стане основним місцем святкування Нового року у місті. Про це інформують організатори.
фото: соціальні мережі

фото: соціальні мережі

«У ніч із 31 грудня на 1 січня на відвідувачів Парку культури чекає грандіозна вечірка від популярних діджеїв, розіграш цінних призів та оригінальні конкурси. Головною атракцією свята стане унікальне 3D-мапінг шоу на арці при центральному вході у парк. Окрім цього, під час вечірки на території Зимового парку працюватиме ярмарок з особливими стравами та напоями. Тож гості зможуть досхочу насолодитися смачною їжею та хорошою музикою у справжній новорічній атмосфері», – зазначають організатори святкування.

Адміністрація парку обіцяє багато атракцій, які не залежатимуть від погодніх умов. У програму увійдуть фаєр-шоу у стилі Gatsby, покази новорічних фільмів, катання на упряжках в хаскі,  ярмарок, запальна музика, конкурси з цінними подарунками та багато неймовірних сюрпризів.

«Надихнулися ідеєю святкування Нового року на вечірці у парку за кордоном. Тож цього року пропонуємо львів’янам спробувати нову новорічну локацію – Парк культури. Це нетипово і тому дуже цікаво», – розповіла головний адміністратор парку, Христина Пархуць.

Вечірка у парку розпочнеться 31 грудня о 20:00 годині з показу новорічних фільмів на великому екрані і триватиме до 03:00 години ночі.

ТОП-7 «родзинок» святкування Нового року в Парку культури:

  • найвища жива ялинка у Львові
  • драйвові новорічні композиції від діджеїв
  • 3D-мапінг інсталяція на арці
  • ярмарок їжі та напоїв
  • конкурси з цінними подарунками
  • еко-ялинка
  • покази кращих новорічних фільмів всіх часів

 

Новорічна вечірка відбуватиметься біля арки головного входу у Парк культури.
Вхід безкоштовний.
Дрес-код: новорічно-святковий

Детальніша інформація: +38 (096) 203 7257, головний адміністратор парку Христина Пархуць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!