Топ-7 зимових прощ до Святої Землі та в Європу

2808 0
Новий рік та Різдво – час не лише підбити підсумки року, що минає, а й можливість подумати про майбутнє, прийняти важливі рішення, наважитись на зміни. Найкраще це робиться у святих, відомих та важливих місцях з молитвою та супроводі духівника.

Відтак, Tvoemisto.tv пропонує вам перелік з семи прощ від Паломницько-реколекційного центру «Рафаїл» до Святої Землі та святих місць у Європі, на які ще можна записатись і в такий спосіб зробити собі та близьким маленький духовний подарунок до свят.  

1. Римо-католицьке Різдво у Святій Землі.

Найкращий спосіб святкування католицького Різдва, що припадає на 25 грудня – це подорож до Святої Землі тривалістю 8 днів. За цей час паломники у супроводі духівника отця Романа Тереховського відвідають десятки святих місць і пройдуть шлях Ісуса від його народження – Вифлеєму – через місця чудес – Кани Галилейської та Табхи (храм примноження хлібів і риби) і аж до Оливної гори.  

Коли: 19 грудня - 26 грудня. Виліт зі Львова та Києва

Вартість виїзду: 10727*грн (850 $ + 100 грн.)

2. Новий Рік у Святій Землі.

Святкування Нового Року у Святій Землі – це подорож тривалістю 8 днів. За цей час паломники відвідають Вифлеєм, Храм Різдва Христового, одне з найдревніших міст на землі – Єрихон, Молочну печеру, Єрусалим, Оливну гору. Крім того, серед місць обов’язковиз для відвідин – місце Вознесіння Господнього, Кана Галилейська, церква "Dominus Flevit" ("Сльоза Господа"), Гетсиманський сад та багато іншого.

Коли: 28 грудня 2014 - 4 січня 2015. Виліт з Києва.

Вартість виїзду: 10727*грн  (880 $ + 100 грн).

Для вильоту до Святої Землі віза не потрібна. Реєстрація розпочинається за 6 тижнів до вильоту чи виїзду

3. Римо-католицьке Різдво у Польщі.

Це коротка, але насичена дводенна подорож до Польщі під час якої паломники відвідають Кальварію Зебжидовську – монастирський комплекс бернардинців, зведений на початку 17-го століття, Світовий центр милосердя в Легевніках, Краків, а також духовну столицю Польщі – Ченстохова.

Коли: 23 грудня - 25 грудня

Вартість виїзду: 1620* грн (80 євро + 100 грн)

4. Римо-католицьке Різдво у Ватикані. 

Під час цієї подорож тривалістю шість днів паломники відвідають місто Марія Повч, де в церкві св. Михаїла є відома «плакуча» чудотворна ікона Божої Матері.  Під час прогулянки Венецією паломники відвідають найвідоміший храм – Базиліку Св. Марка. У Вічному місті – Римі паломникам покажуть Папську Базиліку Св. Павла, Державу Ватикан, Базиліку та площу Святого Петра, Колізей, а в день Різдва паломники відчують на собі атмосферу Риму в момент Різдвяного благословення та послання Папи Франциска "Місту та Світу" ("Urbi et Orbi").  

Коли: 22 грудня - 27 грудня (6 днів)

Вартість виїзду: 6226* грн (360 є + 100 грн)

5. На Новий Рік до Парижа.

Під час семиденної мандрівки до Парижа паломники відвідають катедру св. Івана Хрестителя та костел святої Ельжбети у Вроцлаві, Театральну площу та Собор св. Трійці у Дрездені. У самій столиці Франці паломники візьмуть участь у подячній літургії на завершення року в Базиліці св. Серця, зможуть піднятись на Ейфелеву вежу та відвідати Собор Паризької Богоматері. Крім того, у програмі – відвідини Люксембургу та Праги.

Коли: 29 грудня 2014 – 4 січня 2015

Вартість поїздки: 6226* грн (360 євро + 100 грн)

6. Рим: AD LIMINA APOSTOLORUM.

Впродовж семиденної мандрівки у супроводі римо-католицького священика паломники здійснять прощу до Ватикану та Рима. У паломництві вони фактично будуть супроводжувати єпископів РКЦ в Україні у їхньому паломництві до могил свв. ап. Петра та Павла. У програмі подорожі – зупинка у Венеції, де у той час буде відбуватись всесвітньо відомий карнавал. Також у планах відвідин – літургія у Базиліці св. Марка. У самому ж вічному місті – Служба Божа з українськими єпископами у Базиліці св. Петра, відвідини Фортеці св. Ангела, площі Навона та фонтану де Треві. Родзинкою подорожі є загальна аудієнція з Папою Франциском. Крім того, паломники відвідають Ассиж, де жили святі Франциска та Клара, а також Падую.

Коли: 15 лютого - 21 лютого 2015р. (7 днів).

Вартість виїзду: 6226* грн (360 є + 100 грн).

7. До Венеції на карнавал.

Чотири дні у найкрасивіших містах Європи – Венеції, Відні та Будапешті. У Венеції на паломників чекає участь у найбільшому святі – карнавалі, відвідини кафедрального Собору св. Марка та прогулянка містом. У Відні паломники відвідають зимову резиденцію Габсбургів, династії, завдяки якій Австрія стала могутньою імперією, овальну церкву св. Петра зі смарагдовим куполом та Оперний театр. У Будапешті відкриє свої двері будівля Парламенту та найбільший у Європі, Собор св. Іштвана, освячений на честь першого короля Угорщини.

Коли: 29 січня - 01 лютого 2015р.

Вартість виїзду: 3800* грн (195 є + 100 грн)

*вартість у гривні змінна відповідно до вартості валюти на день оплати.

Як записатись:

Для запису на будь-яке з паломництв, надсилайте свої заявки на пошту: [email protected]. Вказуйте ім’я та контактні дані (телефон та електронну пошту) і менеджер зв’яжеться з Вами. 

Всі фото - з сайту Паломницького центру "Рафаїл" 

® 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!