Топ-8 спікерів Медіафоруму у Львові

4105 0
13-14 листопада на «Арені-Львів» пройде ІІ Медіафорум на тему «Війна, політика, корупція. Медіа: гравець чи інструмент?». Форум знову збере декілька сотень учасників та понад 30 спікерів – професійних медійників із 7 країн світу (Україна, США, Данія, Польща, Росія, Німеччина, Білорусь). Tvoemisto.tv пропонує топ-8 спікерів, яких варто почути медійникам на цьогорічному форумі.

1. Майке Дюльфер. Журналіст та редактор німецької газети Die Zeit, Німеччина.

Фото з Facebook Meike Dülffer

2. Гжегож Пєхота. Директор з розвитку Gazeta Wyborcza, віце-президент Agora Foundation, Польща.

Фото: press.pl

3. Зураб Аласанія. Генеральний директор «Першого Національного», Україна

Фото з Facebook Зураба Аласанії

4. Міхал Бронятовскі. Головний редактор Forbes Polska, член редакційної ради Espreso.tv, Польща.

Фото: ringier.com

5. Девід Гершенгорн. Кореспондент New York Times, США.

Скрін з veteranstoday.com

6. Роман Скрипін. Медіа-менеджер, журналіст, ведучий Громадського Телебачення, Україна.

Фото з Facebook hromadske.tv

7. Тімур Олевский. Журналіст телеканалу «Дождь», Росія.

Фото з Facebook Тімура Олевського

8. Шеррі Ріккарді. Доктор філософії, автор American Journalism Review, США.

Фото: lvivmediaforum.com

Участь у форумі можна взяти, заповнивши заявку на сайті форуму.

Перший день медіафоруму розпочнеться дискусією: «Медіа і пропаганда в часи війни». Також у перший день відбудуться доповіді та дискусії на теми: «Хто прорве інформаційну стіну Путіна?», «Що відбувається в інформаційному просторі України?», дискусії «Журналісти в політиці – свої серед чужих?», «Етика в журналістиці: можна більше?»

Тема другого дня – тенденції у ЗМІ світу. Серед подій – дискусії та доповіді: «Україна в закордонних ЗМІ: як це працює?», «Чому люди будуть читати у майбутньому?», «Відкрийся на світ, або програй: нові виклики перед медіа», дискусія «PR для медіа – ресурс збільшення довіри», «Як структура медіа-власності впливає на ринок», «Медіа і глобалізація» та інші.

Спікери, які вже підтвердили свою участь – Шері Рікіярді («American Journalism Review», Америка), Катерина Горчинська («Kyiv Post», Україна), Браян Боннер («Kyiv Post,», Україна), Тімур Олевський («ТБ-Дождь», Росія), Наталія Лігачова («Телекритика», Україна), Роман Скрипін («hromadske.tv», Україна), Майкл Андерсен (журналіст, керівник проекту «MYMEDIA», Данія), Майке Дюльффер («Die Zeit», Німеччина), Сергій Каразій («Reuters», Україна), Роман Вибрановський («Foreign media Unit», Україна), Наталка Попович («Ukraine Crisis Media Center», Україна), Міхал Бронятовскі («Forbes Polska», член редакційної ради Espreso.tv), Гжегож Пєхота (директор з розвитку «Gazeta Wyborcza», Польща), Віра Черниш (PR-директор «Фокус», Україна), Зураб Аласанія (генеральний директор Першого Національного, Україна), Френк Фолвел (фотожурналіст, експерт з візуальної комунікації, США), Сергій Іванов (блогер, Україна), Девід Гершенгорн («The New York Times», USA), Леонід Рагозін (фріланс-журналіст, Росія), Роман Вінтонів («Утеодин з Майклом Щуром», Україна), Крістіна Бердинських («Новое время», Україна).

Модератор Львівського медіафоруму – Андрій Куликов («Свобода слова», Україна).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!