Куди поїхати влітку. Чотири безкоштовні фестивалі

5537 3
Важка і акустична, популярна і зовсім нерозкручена, для танців і для душі, музика аматорів і музика професіоналів. Цьогорічні безкоштовні фестивалі приготували для меломанів багато сюрпризів. Tvoemisto.tv пропонує перелік музичних фестивалів, які приймуть вас абсолютно задарма.

Art Territory: місто творців

Дата: 23-24 травня

Місце: Льцьк

Гурти: Kozak System, ФлайzZza, Фіолет, Патроничі, Funky Flow, Rockaway

Ціна: безкоштовно

Також усіх, то завітає на ці вихідні до Луцька матимуть змогу долучитись до численних арт-майтерень, ознайомитись із оригінальними інсталяціями та повправлятись у брей-дансі чи паркурі. 

 

Шипіт

Дата: 1-7 липня 

Місце: водоспад Шипіт, Міжгірський район Закарпаття

Гурти: виступи гуртів на фестивалі не практикуються

Ціна: безкоштовно

Це фестиваль, який не має ні організаторів, ні музичної програми, але, тим не менш, кожного року збирає багато відвідувачів, спраглих живою музикою і гірським повітрям. Музичні події проводяться і зникають, а фестиваль на Шипоті, здається, існував вічно й існуватиме і надалі. На загубленій посеред закарпатських лісів галявині щороку збираються представники неформальних культур, поціновувачі дикого відпочинку та цікавої музики, і саме 7 липня, день Івана Купала, стає кульмінацією цього дійства, яке з року в рік відтворює свій неповторний дух молодості.

 

Країна Мрій

Дата: 20 - 21 червня

Місце: Київ

Гурти: Камо Грядеші, Kozak System, Дримба да Дзига, Sunsei & Ельвіра, Twinkle Brothers & Trebunie Tutki

Ціна: безкоштовно

Ідейний натхненник етнофестивалю Країна мрій, Олег Скрипка, постарався, аби і цього року українська публіка змогла відпочити на автентичному фестивалі і послухати якісну музику народного спрямування – при чому не лише з України, а й з-за кордону. Країна Мрій-2013 – уже десята, тож організатори обіцяють кілька цікавих нововведень до річниці фестивалю.

 

Woodstock Ukraine

Дата: 8-12 липня

Місце: Городок, Львівська обл.

Ціна: безкоштовно

Гурти:  має змогу виступати кожен молодий гурт

В Україні благодійна акція «Вудсток» пройде вдруге. Торік на сцені фестивалю виступали Sex Mashine Band, Wild Pig, Metka, ТНМК, С.К.А.Й., The ВЙО, Мандри, Гайдамаки, ТаРута, КораЛЛі та інші. Цього року програма фестивалю ще точно не відома, організатори радять стежити за оновленнями в групах.

Джерела: travel.tochka.net, inspired.com.ua.

Фото: z-city.com.ua, comments.ua, allkarpaty.com, comments.ua.

 

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
23 Травня, 2015 13:46
Tina Шипіт тут взагалі зайвий. Це не фестиваль, а просто місце зустрічі старих друзів і знайомства з хорошими людьми. А завдяки таким статтям туди щороку валить натовп незрозумілих людей, які поняття зеленого не мають про те, як себе там поводити. Вони ходять, тицяють у всіх пальцями і фотографують, наче прибули до зоопарку.
23 Травня, 2015 12:59
Мария Велике прохання прибрати Шипіт зі списку фестивалів. Це місце відпочинку хіппі, а не показові атракціони для туристів.
22 Травня, 2015 17:33
Львовянин Идиоты, Рок-Січ был в 2013 и в этом году его не будет.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!