Політична реклама

Топ-5 дитячих книжкових новинок у Львові. Оновлено

4117 0
Tvoemisto.tv зібрало п’ять найцікавіших книг, які цьогоріч планували презентувати видавництва на Міжнародному дитячому фестивалі у Львові.

!Увага! У зв'язку зі складною ситуацією в країні та з огляду на неможливість гарантувати безпеку учасникам та відвідувачам  8-й Міжнародний дитячий фестиваль у Львові «СЛОНіЯ» перенесено на невизначений термін. Про зміни організатори обіцяють повідомити додатково, а книжкові новинки ви можете шукати у книгарнях Львова.

Видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»  пропонує для маленьких читачів магічну казочку «Будиночок, в якому ніхто не спить» українського автора Ярослава Павлюка. Кольорове картонне видання формату А4 у формі будиночка розповість малюкам про чудову хатку, мешканці якої мають спільний клопіт – ніхто з них не може заснути. Перевагою видання є яскраві, дуже детальні ілюстрації Оксани Ігнащенко. Щодо форми, то казка має незвичну – зациклену форму, коли кінець перетікає в початок і так до нескінченності.

Основна новинка від «Видавництва Старого Лева» – художній атлас польських авторів Олександри та Даніеля Мізелінських «Карти».

Книга знайомить дітей з усім найважливішим, що потрібно знати про різні країни через низку символів, притаманних тій чи іншій країні. У книзі представлені карти шести континентів і сорока двох країн.

Особливість цієї книги в українському виданні у тому, що вперше з часу виходу книги у ній вміщена карта України, адже у виданні, яке має велику популярність у світі, дотепер не було карти України.

«Старий Лев» також презентує книгу «Рецепти Мумі-мами», де зібрані улюблені рецепти з Долини Мумі-тролів. Тут можна прочитати як приготувати похідний супчик Нюхмурика, картопляну запіканку голодних мумі-тролів і медові банани Маленької Мю.

Космічний детектив «Кіт да Вінчі» презентуватиме у Львові видавництво «Махаон». На 192 сторінках викладена весела історія про навалу сновид. Це четверта, найновіша книга, із серії про пригоди веселого кота – геніального детектива. Книги Каті Матюшкіної особливо популярні серед дітей віку 5-10 років. Це і детективна історія, і весела казка, і розмальовка, і розвиваюча гра. Ілюструє свої книги сама авторка.   

Роман Луїзи Олкот «Маленькі жінки» вважають одним із найвідоміших творів світової літератури для юнацтва. На фестивалі переклад книги українською мовою презентуватиме видавництво «Свічадо». «Маленькі жінки» – зворушлива, подекуди сумна історія про сестер, які очікують на повернення батька з війни. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!