Торік на львівських депутатів витратили майже 12,8 млн грн

1213 0
У Львівській міській раді 7-го скликання є 64 депутати з семи фракцій.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Між депутатами Львівської міської ради на виконання повноважень торік розподілили 12 756 000 гривень. Про це повідомляє Опора Львів.

Читайте також: Хто є депутатом вашої вулиці. Як дізнатись

Упродовж минулого року кожен з 64 депутатів виділив мешканцям міста одноразову матеріальну допомогу на загальну суму близько 200 тисяч гривень. Зазвичай підтримку отримували люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, одинокі матері, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, люди, що потребують додаткових коштів на лікування.

Загальна кількість підтриманих звернень – 4 705, а мінімальна сума допомоги 500 грн. Рішення щодо надання чи відмову у наданні, а також розмір одноразової матеріальної допомоги приймає безпосередньо депутат міської ради

Меншій кількості заявників, але більш істотну допомогу візували депутати Юля Хомчин (17) Ольга Посипанко (19) та Олена Пасевич (20). Натомість менші суми більшій кількості заявників схвалювали депутати Сергій Івах (145) Віталій Свіщов (152) та Олег Береза (160).

Читайте також: Топ-10 найбідніших та найбагатших депутатів Львівської міськради. Інфографіка

Нагадаємо, що у Львівській міській раді 7-го скликання є 64 депутати з семи фракцій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!