Товариству глухих погодили будівництво житлових будинків на вулиці Некрасова. Візуалізація

2919 0
Виконком міської ради погодив відповідні містобудівні умови та обмеження.
візуалізація: Львівський портал

візуалізація: Львівський портал

Сьогодні, 20 липня, виконком ЛМР погодив Львівській обласній організації Українського товариства глухих містобудівні умови та обмеження для зведення житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вулиці Некрасова, 45. Під забудову виділено земельну ділянку площею 0,47 га поблизу будинку культури Товариства. Частину квартир у комплексі отримають люди з вадами слуху.

Згідно з містобудівними умовами та обмеженням, висота будівель не може перевищувати 17,79 м. Майбутні будинки матимуть по чотири-шість поверхів.

Власне будівництвом займатиметься компанія «Глобус». Представник забудовника під час засідання виконкому повідомив, що члени Товариства глухих отримають приблизно 15% всієї корисної площі: шість квартир загальною площею 277 кв. м, а також два офіси та паркомісця. Тим часом у Товаристві глухих повідомили, що у черзі на квартири у них перебувають 46 сімей, деякі з яких отримають житло в новобудові.

Згідно з даними YouControl, засновниками ТзОВ «Будівельна компанія "Глобус"» є львів'яни Володимир Фенек і Василь Денека, а також АТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Магістрат інвест».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!