Топ-5 подарунків на Валентина, які можна купити в останній момент

4092 0
Коли робота чи навчання забирають багато часу, можна проґавити свято всіх закоханих – День святого Валентина, і зовсім забути придбати подарунок. Tvoemisto.tv склало для вас підбірку тих речей, пошук яких у Львові не забере багато часу, а святковий настрій вам і вашим коханим людям вони точно забезпечать.
Фото: cdn.lifehacker

Фото: cdn.lifehacker

Незвичні солодощі

У Львові чимало крамничок, де можна придбати шоколад, що нагадує серце, квіти із цукерок, солодощі у незвичних фігурках, пряники та просто гарячий шоколад. У Львові є чимало служб доставки солодощів додому або й крамничок у самому центрі міста, асортимент яких не дозволить вам залишити свою половинку без подарунка.

Романтична вечеря

Забігти у найближчий супермаркет та придбати торт – справа кількох хвилин, а от вражень у вашої другої половинки буде на кілька тижнів. Якщо облаштувати помешкання кількома свічками, а до торту додати ще й квіти і вино – ваш подарунок однозначно перевершить усі коштовні сюрпризи, позаяк замовити столик у ресторані у день самого свята навряд чи вдасться.

Квіти/повітряні кульки

Як би там не було, але у цей день романтика літає просто у повітрі. Й навіть найменш романтичні дівчата оцінять букет квітів та повітряні кульки, навіть без тематичних написів. Для вручення такого презенту варто обрати усамітнене місце на відкритому просторі. 

Одяг та аксесуари

Як для чоловіків, так і для жінок чудовим подарунком можуть стати незвичні аксесуари для мобільних ґаджетів, які можна швидко придбати у центрі Львова, сумочки та одяг. Проте варто зважати на смак вашої половинки, тому замість великих покупок краще віддати перевагу рукавичкам, оригінальним шкарпеткам та шаликами. Тут головне – не прогадати з кольором.

Абонемент/подарунковий сертифікат

У Львові є чимало компаній, які пропонують придбати подарунковий сертифікат на покупки або проведення дозвілля, наприклад стрибок із парашутом, польоти на повітряній кулі, або щось більш практичне – абонемент на заняття у тренажерному залі, процедури у косметологічному кабінеті чи відпочинок у спа. Такі сюрпризи будуть доречними і для жінок, і для чоловіків.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv запустило Telegram-канал «Львів. Піти. Побачити. Поїсти», де можна знайти ідеї та локації для святкування дня усіх закоханих.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!