У львівських трамваях штрафують "зайців"

2066 0
За час рейдів у трамваях та тролейбусах контролери ЛКП «Львівелектротранс» оштрафували 50 осіб.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

Про це повідомили в прес-службі Львівьскої міської ради із посиланням на начальника служби білетних контролерів ЛКП «Львівелектротранс» Олега Григорчука.

Спеціалізовані рейди для виявлення порушників правил користування трамваєм та тролейбусом проводяться з 23 лютого.

Як зазначив Григорчук, штрафи стосувалися пасажирів, які не купували квитки чи не компостували їх. Також були оштрафовані пасажири, які залишали свої квитки на сидіннях у салонах трамваїв та тролейбусів.

За його словами, спеціалізовані рейди є ефективними і подовжуватимуться й надалі. За час проведення таких рейдів виручка від продажу квитків зросла в середньому на 10%, додав Григорчук.

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» закликає львів’ян бути свідомими пасажирами – компостувати квитки, зберігати їх до кінця поїздки та не передавати при виході з тролейбусів та трамваїв.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!