Трамваї №№6 та 7 у Львові тимчасово змінять маршрути

5258 0
Тимчасова зміна необхідна через ремонт частини вулиці Шевченка.
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

У суботу, 16 грудня, маршрути трамваїв №6 та 7 зміняться через перекриття ділянки вул. Шевченка на ремонт. Про це повідомляє Zaxid.net.

Відповідно до повідомлення керівника служби диспетчеризації ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Забавського, на ділянці вул. Шевченка, між будинками №4 та 6, мінятимуть трамвайні плити.

Через це трамвай №6 (вул. Миколайчука – Залізничний вокзал) тимчасово курсуватиме за зміненим маршрутом: Залізничний вокзал – Городоцька – Миколайчука – Старий Ринок – Підвальна – Вітовського – Залізничний вокзал.

Читайте також: Щоб трамваї не возили повітря. Як визначають доцільність транспортних проектів у Львові.

Трамвай №7, який зазвичай їздить з вул. Шевченка на Погулянку, у суботу на вул. Шевченка не курсуватиме, а їздитиме за маршрутом: Погулянка – Руська – Дорошенка – Залізничний вокзал – Городоцька – Підвальна – Погулянка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!