У вересні трамваї знову курсуватимуть до львівського вокзалу

2442 0
До осені мають завершити ремонт трамвайної колії на вулиці Чернівецькій.

Ремонт трамвайної колії на вулиці Чернівецькій закінчать у вересні, повідомив Андрій Садовий на виїзному брифінгу.

Уздовж дороги демонтували трамвайні рейки та старе дорожнє покриття. Зараз засипають основу з піску та щебню, а також кладуть бетонні плити під рейки.

До вересня також має бути також розроблений план реконструкції трамвайного кільця на площі Двірцевій біля вокзалу. Ремонтні роботи там планують почати вже наступного року – для цього необхідно передбачити кошти в міському бюджеті.

Нагадаємо, що ремонтні роботи на Чернівецькій тривають з 12 травня. Їх виконує підрядна організація ТзОВ «Онур». Технічний нагляд здійснює французька компанія «Egis». Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор».

На час реконструкції вулиці Чернівецької частково змінилися маршрути трамваїв №1, №6 та №9. Їхньою кінцевою зупинкою зараз є зупинка «Приміський вокзал».

Юлія Сабадишина, Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!