Трамваї у Львові сьогодні курсують зі змінами: нові маршрути

3300 0
Повний день суботи, 31 жовтня, львівські трамваї курсуватимуть за зміненими маршрутами. Про це інформує прес-служба ЛМР.
фото: plus.google.com

фото: plus.google.com

У зв’язку з проведенням службою колії ЛКП “Львівелектротранс" аварійних робіт з заміни кривої ділянки колії на вулиці Винниченка з 22.00 год. 30 жовтня до 23.00 год. 31 жовтня курсування трамваїв маршрутів №№ 2, 6, 7, 9, 10 на цій ділянці буде припинено.

31 жовтня 2015 року на період проведення ремонтних робіт трамваїв вказаних маршрутів курсуватимуть за такими напрямками:

Маршрут №2 – вул. Пасічна - вул. Личаківська - вул. Франка - вул. Вітовського - вул. Нечуя-Левицького - вул. Котляревського - вул. Чупринки - вул. Коновальця. З кінцевої зупинки "вул. Коновальця" трамваї курсуватимуть у своєму напрямку.

Маршрут №6 – Залізничний вокзал - вул. Городоцька - вул. Підвальна - вул. Франка - вул. Вітовського - Залізничний вокзал

Маршрут №7 – Погулянка - вул. Личаківська - вул. Франка - вул. Вітовського - вул. Сахарова - "Аквапарк".

Маршрут №9 – Залізничний вокзал - вул. Київська - вул. Вітовського - пл. Соборна

Маршрут №10 – вул. Пасічна - вул. Личаківська - вул. Франка - вул. Вітовського - вул. Київська - Залізничний вокзал. Із кінцевої зупинки "Залізничний вокзал" трамваї курсуватимуть у своєму напрямку.

Також нагадуємо, що сьогодні з 16:30 год. до 20:00 год. на території міста Львова відбудеться IV етап чемпіонату України з ралі «XIII Ралі Галіція», який включено у загальноукраїнський календарний план проведення національних змагань на 2015 рік. У зв’язку з цим, у місті буде перекрито рух транспорту.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!