Трамвай №10 відновить рух у жовтні

5931 1
На цей трамвайний маршрут поїдуть трамваї Tatra та Електрони.
Фото: lviv.tv

Фото: lviv.tv

У жовтні у Львові відновлять роботу трамвая №10, який курсує за маршрутом вул. Пасічна-Залізничний вокзал, повідомляє Zaxid.net.

Як уточнив у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, на маршрут випустять трамваї Tatra KT4 та Електрони. Їх не зніматимуть із інших маршрутів, а випустять із резерву. 

«У нас є 120 трамваїв, на маршрутах курсує 70, тож з інших маршрутів забирати не будуть», – сказав Іван Бондар.

Додамо, що трамвай №10 запустили 15 грудня 2012 року. Після відкриття трамвайної колії на вулиці Личаківській після ремонту, на маршрут №2 виїхали 12 вагонів.

Читайте також: Історія ремонту вулиці Личаківської у датах і цифрах. Візуалізація

Нагадаємо, ремонт на вулиці Личаківській розпочали торік у березні. Тоді вулицю частково закрили для поїзду, а ремонт тривав понад півтора роки. 16 серпня вулицю відкрили для проїзду автомобільного громадського та приватного транспорту. Трамвай по Личаківській запустили 31 серпня.


Читайте також:
6 Вересня, 2018 00:16
Ірина А коли відновлять рух маршрутки 49 в Рясне обіцяли з 1 вересня але нічого не вирішенно по цьому питаню
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!