Трамвай №6 до жовтня не курсуватиме за звичним маршрутом

2495 0
Учора, 30 червня, на ремонт закрили останню частину вулиці Гайдамацької на ділянці від вул. Лобачевського до вул. Замарстинівської та перехрестя вул. Гайдамацька-Замарстинівська. Тому трамвай №6 до жовтня не курсуватиме по вул. Промисловій та вул. Замарстинівській.
фото: look.com.ua

фото: look.com.ua

У зв’язку з ремонтом, для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул.Волинської до вул.Хмельницького та вул.Хмельницького на ділянці від пл.Криничної до вул.Гайдамацької, вул.Гайдамацька на ділянці  від вул.Лобачевського до вул.Замарстинівської та перехрестя вул.Гайдамацька-Замарстинівська.

Читайте також: Сьогодні один із районів Львова частково залишиться без води

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Виконується весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, повністю виконати роботи, що стосуються трамвайного маршруту №6 на ділянці від вулиці Промислової до вулиці Замарстинівської, планують до жовтня цього року, – інформує прес-служба міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!