Трамвай на Сихів до літа поїде до «Санта-Барбари»

2671 0
У Львові стартували роботи з продовження трамвайної колії по маршруту №8.
фото: спільнота "Львівське електротранспортне життє (ET Lviv)"

фото: спільнота "Львівське електротранспортне життє (ET Lviv)"

Зараз тривають роботи, які стосуються впорядкування землі та дороги для продовження робіт на трамвайній колії, – інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: #Перемога. У Львові офіційно запустили трамвай на Сихів. Перші фото

«Ми розпочали ремонтні роботи на дорозі, сьогодні кладемо трамвайні плити. Після закінчення цих робіт плануємо прокладати рейки, встановлювати контактну мережу та розпочнемо роботи з благоустрою. За сприятливих погодних умов та стабільної ситуації через два місяці будемо запускати трамвай. Трамвайне розворотне кільце вже облаштували, до завершення трамвайного маршруту №8 залишається орієнтовно 150 метрів трамвайної колії. Ці роботи виконує турецька компанія «Онур», технічний нагляд за ремонтними роботами здійснює французька компанія «Еджіс», –  зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Читайте також: Львів повертатиме кредит за трамвай на Сихів вісім років

Нагадаємо, зараз трамвай курсує за маршрутом пл. Соборна – кінотеатр ім. Довженка. Раніше всі необхідні роботи з продовженням маршруту до «Санта-Барбари» планувалося завершити до початку 2017-го року.

У планах «Львівавтодору» є відкриття ще однієї трамвайної лінії – із «Санта-Барбари» до Головного залізничного вокзалу. Терміни їх виконання залежать від реконструкції площі Івана Франка. 

Опублікувала Юлія Сабадишина

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!