Трамвай на Сихів їздитиме по чеських або польських рейках

2246 0
Під час будівництва трамвайної колії на Сихів у Львові будуть використовувати рейки чеського або польського виробництва. Про це повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.
Фото: uk.wikipedia.org

Фото: uk.wikipedia.org

«Позиція ЛКП «Львівавтодор» щодо виробника трамвайних рейок, які використовуватимуть під час будівництва трамвайної колії на Сихів, є категоричною. З підрядником вже давно проговорено використання рейок чеського або польського виробництва», – пояснив Олег Береза. Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Рейки чеського виробництва використовували на більшості доріг, які за останні роки ремонтували у Львові.

«Вони виправдовують якість. Дискусій бути не може», – додав Олег Береза.

Нагадаємо, трамвайну колію на Сихів почнуть будувати у липні, хоча раніше роботи обіцяли розпочати весною цього року. Роботи виконуватиме компанія "Онур", яка в минулі роки ремонтувала більшість доріг у Львові.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!