Політична реклама

Трамвай на Сихів почнуть будувати у липні

3381 1
У липні у Львові розпочнуть будівництва трамваю на Сихів. Увесь об’єм робіт займе 12 місяців, тож роботи триватимуть і наступного року.

Про це tvoemisto.tv повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Глобальна робота – це трамвай на Сихів. Почнемо в липні активну фазу. Не думаю, що ми зуміємо це зробити цього року, бо там близько 12 місяців виконання всього об’єму робіт. Це буде цей рік і наступний.

На вул Сахарова ділянка не складна. В цьому місяці ми роботи завершимо. Все інше буде залежати від ситуації. Багато є невеликих вулиць, які треба поремонтувати. Подивимось, якщо буде підтримка Європейського банку, то будемо продовжувати ремонти в частині, де вул Замарстинівська. Певні ділянки там треба доробити. Ми дуже обережні, бо питання безпеки, питання кризи в нашій державі», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також мер додав, що почати роботи на вул Стуса щодо будівництва трамваю на Сихів швидше не змогли через проблеми з коштами.


Читайте також:
10 Червня, 2014 15:24
taras для чого там трамвай???
зробити тролейбус, і зремонтувати треба вулицю шевченка!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!