Політична реклама

Трамвай на Сихів почнуть будувати в кінці травня

1661 0
У Львові в кінці травня - на початку червня почнуть прокладати трамвайну колію на Сихів. Минулого тижня було підписано контракт з виконавцем цього проекту – турецькою компанією «Онур», яка виграла відповідний конкурс. Точної дати звершення будівництва у Львівській міській раді не називають.

«Початок робіт планується вже цього місяця - на початку червня. Залишилось вирішити виключно технічні питання самої компанії, певні погодження з ЛКП «Львівавтодор», ДАІ», – розповів 13 травня в ефірі tvoemisti.tv начальник управління зовнішньоекономічної діяльності та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль.

Зі слів чиновника, те, чи закінчиться будівництво трамвайної колії на Сихів цього року, залежить від погодних умов та політичної ситуації в країні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!