Трамвай не об’їде: на двох вулицях Львова заборонили паркування

4191 0
Львівським водіям заборонять паркуватися на вулицях Чупринки та Хмельницького, аби не перешкоджати руху трамваїв.
фото ілюстраційне: alex_shutyuk - LiveJournal

фото ілюстраційне: alex_shutyuk - LiveJournal

Учора, 12 жовтня, під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху ухвалили рішення щодо заборони паркування на вулиці Генерала Чупринки (від вул. Київської до вул. Левинського) та на вулиці Богдана Хмельницького (між пл. Осмомисла та пл. Старий Ринок).

Читайте також: А де я маю стати?! 20 місць у Львові, де водії порушують правила паркування. Фото

На цих ділянках встановлять знаки 3.34 «Зупинку заборонено», а також промаркують бордюр (уздовж дії знака) жовтою розміткою. Пропозиція надійшла від ЛКП «Львівелектротранс». Встановлення знаків дозволить поліцейським евакуйовувати автівки, які перешкоджатимуть руху трамваїв, а також штрафувати водіїв-порушників.

Нагадаємо, під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху ухвалили рішення щодо демонтування знака 3.34 «Зупинку заборонено» на початку вулиці Лисенка (парна сторона).

Підготувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!