Трансляція концерту «Океану Ельзи» та відкриття Винниківського озера. Головне за добу

1216 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби.

Тvoemisto.tv транслюватиме концерт гурту «Океан Ельзи», який відбудеться цієї суботи, 18 вересня, у Львові на площі перед Франковим університетом. На будівлі спроєктують спеціальну світлову програму від литовського майстра світлових та концертних інсталяцій Арвідаса Буінаускаса. У новині читайте, де дивитися трансляції.

На берегах Винниківського озера завершують будівництво відпочинкового комплексу та тренувальної бази для футболістів. Озеро тестово наповнюють водою, а на території уже проводять футбольні змагання для дітей, у хостелі живуть люди. Коли планують відкрити озеро, читайте у новині.

Репортаж з психіатричної лікарні на Кульпарківській. Кандидатка архітектури, доцентка кафедри дизайну та основ архітектури Тетяна Казанцева під час авторської екскурсії комплексом розповіла про історію клініки, історичні інтер’єри та про парк-лабіринт. А ще ви дізнаєтеся, чи добре тут годували пацієнтів і як виглядала колись гамівна сорочка.

На Львівщині створять туристичний маршрут замками князів Острозьких, до якого увійде замок у Старому Селі, що на Львівщині. Новий туристичний маршрут охопить спадщину князів Острозьких у трьох областях – Львівській, Рівненській та Хмельницькій.

У Львові під час демонтажу МАФу на площі Галицькій стався конфлікт між власником павільйону та працівником «Муніципальної варти». Власник споруди, який є директором Галицького ринку, заявив, що представники районної адміністрації, муніципали, представники поліції не дали йому пройти до приміщення, і що побили його.

У Львові до Європейського тижня мобільності, який проводять у світі з 16 до 22 вересня, встановлять 9 нових станцій велопаркування. Стійки встановлять до Європейського тижня мобільності, який проводять у всьому світі. Перелік адрес читайте у новині

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!