Політична реклама

Транспортна система Львова не зміниться

1127 0
Транспортна система Львова не буде змінюватись, натомість вестиметься робота над наданням перевізниками якісних послуг. Про це сьогодні, 12 лютого, на брифінгу повідомив в.о. начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Олег Засадний.

Як повідомляють Варіанти, Олег Засадний наголосив: «Маршрути, які зараз курсують містом, в загальному задовольняють пасажирів. Тепер треба домогтися, щоб ці маршрути їздили за графіком, щоб виїжджала відповідна кількість автобусів». 

 Велике значення, на його думку, мають охайність та привітність водіїв, чистота автобусів, заборона куріння та розмов по телефону.

«Тільки за дотримання всіх цих вимог пасажир, можливо, і погодиться на підняття тарифів за проїзд», – вважає Засадний.  

Нагадаємо, нещодавно пасажир маршрутного таксі №39, який обслуговує перевізник Фіакр Львів, звернувся з позовом до суду, вимагаючи грошової компенсації у розмірі 10 тис. грн. за моральну шкоду та вибачень зі сторони водія і перевізника. Але задовільняються далеко не всі скарги пасажирів.

Як повідомлялося раніше, через рік після запровадження нової транспортної схеми Львова, 70% маршрутів повернулись до попереднього стану. 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!