Політична реклама

Транспортну схему Львова переглянуть

1463 1
Міський голова Львова Андрій Садовий доручив начальнику управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктору Щиру створити робочу групу для перегляду та адаптації міської транспортної схеми до сьогоднішніх потреб мешканців.

«Коли ми готувались до нової транспортної схеми, була пророблена достатньо велика робота. Але інколи теорія і практика відрізняються. Треба, що наша транспортна схема відповідала реаліям сьогоднішнього дня. Життя змінюється. Схема має бути комфортною для мешканців в першу чергу», – зявив Садовий на засіданні виконкому 13 чеврня, пише прес-служба Львівської міської ради.

До робочої групи він запропонував залучити фахівців з Львівської політехніки, консультантів тощо.

«Треба врахувати розвиток електротранспорту, те, що ми починаємо цього року будувати колію на Сихів. Це змінить логістику транспорту. На дорогах, де ми зараз проводимо ремонти, змінюється швидкість руху. Коли ми розробляли транспортну схему, то вул Городоцька, наприклад, була у жахливому стані", - додав мер.

Відтак, через два тижні, 27 червня, міський голова проведе нараду щодо роботи цієї групи.


Читайте також:
15 Червня, 2014 00:48
Львівянка Вже одного разу залучили "фахівців" з політехніки-наробили ті Жуки і Білоуси екскурсійних маршрутів, котрі зі ручністю для пасажирів немають нічого спільного. Наприклад, сполучення Нового Львову з іншими районами міста просто катастрофічна і взагалі таке враження після огляду маршрутів міста, що політехніка в нас центр Львова. Другий раз на ті самі граблі - нема в політехніці СПРАВЖНІХ фахівців, шукайте в іншому місці!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!