Трасу Київ – Чоп біля Бродів знову перекрили

1760 0
Близько 50 людей безперервно рухаються по пішохідному переходу.
Фото: Facebook-сторінка Ірини Сех

Фото: Facebook-сторінка Ірини Сех

На автодорозі Київ – Чоп у селі Дітківці перекритий рух. Вдруге за два дні місцеві мешканці зібралися на протест. Відтак, патрульні закликають врахувати цю інформацію при плануванні маршруту. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини.

Таким чином представники Бродівської громади висловлюють незгоду зі звільненням директора Бродівського лісгоспу Ореста Ониськіва. Як написала у Facebook депутатка облради Ірина Сех, сьогодні вдень близько 400 осіб прийшли під стіни прийшли під стіни міської ради та вимагали, щоб до них приїхав голова Золочівської РДА. Протестувальники вимагали відкликання його погодження про звільнення керівника лісгоспу, однак такого рішення не дочекалися. Через це люди знову перекрили міжнародну трасу Київ – Чоп.

Нагадаємо, вчора протестувальники перекрили трасу Київ – Чоп між населеними пунктами м. Броди та с. Дітківці.  



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!