Політична реклама

Травневі прощі на Львівщині

1263 0
У травні відбудеться дві прощі. Так 10 травня відбудеться піша проща родин з Рудок до Приблич, а 16-18 травня молодь запрошує усіх охочих на пішу прощу до Унева.

Прощею до Приблич прочани вшанують 70-ту річницю смерті Митрополита Андрея і 110-ті роковини смерті його матері Софії. Люди пройдуть 40 км шляху маршрутом: у суботу м. Рудки – Вишня – Дубаневичі – Шоломиничі – Добряни – Вовчухи – Родатичі, ночівля (27 км) та в неділю Тучапи – Чорнокунці – Мужиловичі – Прилбичі (11 км).

Контактна інформація: тел. (032)235-59-677, e-mail: [email protected]

А 16-18 травня молодь запрошує усіх охочих на ХХІ Міжнародну молодіжну пішу прощу «Львів – Унів» Тема прощі – «Перебувайте у моїй любові».

Проща розпочнеться у Львові літургією у храмі святого архистратига Михаїла о 7:00. Звідти прочани о 8:30 відправляться у дорогу. Вони ітимуть через с. Миклашів, с. Нижня Біла, с. Заставне, м. Глиняни, с. Якторів. У Глинянах люди зупиняться на ночівлю.

17 травня паломники дійдуть до Унева на нічні чування. У неділю відбудеться архієрейська літургія з повним відпустом.

Люди, які захочуть доєднатися пізніше, зможуть приїхати в Унів автобусами, що вирушатимуть зі Львова 17 і 18 травня. Контактний телефон: (097)47-32-782 (Тарас).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!