Політична реклама

Треба переходити до економічної розмови зі Сходом, - з круглого столу у Львові

1442 0
Львівський підприємець та громадський діяч Ярослав Рущишин переконаний, що зараз найголовніше проводити економічні реформи. Про це він зазначив 10 березня під час круглого столу "Break West" у Львові.

"Мені бракує довгого життя на Сході. Але за моїми спостереженнями, за тиждень люди, що роками жили в мирі стали непримирими ворогами, це стосується Сходу, а особливо Криму. Вийти з синьожовтим прапором — небезпечно. Ми мислимо трохи інше, ніж Схід, тому треба впроваджувати заклики до розуміння. Вони не розуміють, як за ідею йти на кулі. На мою думку, найголовніше впровадити економічні реформи — зараз і так шоковий стан, «шокова терапія» реформами б адекватно сприймалась", - наголосив Ярослав Рущишин, пише Postpaper.

"Потрібно, щоб Центр та Схід країни поступово піднімався в матеріальному плані — і їхня думка буде змінюватись. Із моєї розмови з Шереметом я виніс, що про радикальність реформ не йдеться. Я виступаю за радикальні зміни: 135 існуючих податків треба «ділити» на 6 чи на 2 чи на 3. Треба переходити до економічної розмови зі Сходом. Тут є важливий момент: майже весь Схід хоче жити в Києві. Тому, в цій ситуації можна використати своєрідний авторитет Києва. Але як говорили про владу та опозицію, що вони не встигають за революцією, так само й Київ не встигає за революцією", повідомив підприємець.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!