Тренеру ФК«Львів» дали жовту картку за те, що попросив суддю говорити українською

2090 0
Віталій Шумський припускає, що отримав жовту картку за зауваження арбітру
Фото: ФК "Львів"

Фото: ФК "Львів"

У матчі 15-го туру чемпіонату України «Львів» поступився «Колосу», а тренер львів'ян Віталій Шумський отримав жовту картку. Про це пише sport.ua.

Читайте також: Із 16 січня дитячі гуртки і секції мають перейти на українську
«Я не буду коментувати дії головного судді і двох лайнсменів. У мене ніяких суперечок ні з ким не було. Але четвертий арбітр розмовляв зі мною російською мовою, а я його попросив, щоб він розмовляв зі мною українською. На що він відразу передав по рації головному судді, який до мене підійшов і дав мені жовту картку. Я запитав, за що мені дали жовту картку, на що відповіді я ще не отримав»– сказав Віталій Шумський.

Читайте також: Український блогер зібрав 100 тисяч підписників у ТікТок, розповідаючи про українську мову

«Колос» обіграв ПФК «Львів» у матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги. Зустріч на «Арені Львів» завершилася з рахунком 2:0 на користь гостей. 

Нагадаємо, Tvoemisto.tv зібрало низку джерел, де можна вдосконалити свою українську мову, навчитися писати без помилок і кальок, а розмовляти – без русизмів та суржика.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!