Тріо священиків запрошує львів’ян на благодійний концерт

3420 0
У неділю, 5 липня, о 16:00 годині у храмі Собору св. Івана Хрестителя, що на вулиці Зубрівськаій, 1а, відбудеться урочиста відпустова Літургія, з нагоди пошанування копії чудотворної ікони «Богородиці, що розв’язує вузли». Після молитви, о 18:00 годині, у Кінотеатрі ім. Довженка відбудеться благодійний концерт під назвою «Разом з Вами і для Вас».
фото: dyvensvit.org

фото: dyvensvit.org

Для гостей заходу співатиме тріо священиків Української Греко-Католицької Церкви «Новий час»: отець Роман Назаркевич, отець Андрій Щепан та отець Мирослав Ковальчук. Отці виконуватимуть авторські духовні пісні, поезії та роздуми.

Всі зібрані кошти з концерту підуть на добудову храму Собору св. Івана Хрестителя, де буде зберігатися копія чудотворної ікони «Богородиці, що розв’язує вузли». За усіх жертводавців впродовж місяця служитимуть Божественну Літургію.

«Багато людей розчаровані і мають брак радості в серці, а Мати Божа є джерелом радості і показує, що ця радість є в Ісусі Христі. Адже перші слова, сказані Архангелом Гавриїлом Діві Марії, були: «Радуйся, Благодатна!…». Тому той, хто хоче отримати джерело радості, потребує Пресвятої Євхаристії, молитви до Богородиці та духовного відпочинку. Саме тому ми організовуємо урочисту Літургію та благодійний концерт, щоб подарувати цим людям мир, радість і впевненість у сьогоднішньому дні», - розповідає о. Іван Колодій, адміністратор храму.

Для отримання квитків-запрошень потрібно зателефонувати за номером: 067 314 22 09, або звернутися до захристії храму.

Довідково. Гурт священиків «Новий час» – це творчий колектив священиків Сокальсько-Жовківської єпархії (о. Роман Назаркевич, керівник, о.Мирослав Ковальчук, о.Тарас Когут). Учасники колективу, виконуючи священичий обов’язок на своїх парафіях, водночас доносять до людей світло Євангелія також і за допомогою духовної пісні та поезії. У жанрі сучасної духовно-патріотичної пісні тріо «Новий час» працює з 2004 року. У творчому доробку священиків три музичні альбоми – «Подай мені руку», «Щастя бажаємо вашому дому» та «Запали свічу».

Джерело: velychlviv.com.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!