ТРК «Львів» закрила програму «Концерт вітань»

8556 0
Це була найстаріша програма львівського телебачення.
фото: YouTube

фото: YouTube

ТРК «Львів» закрила найстарішу програму «Концерт вітань», інформує Zaxid.net з посиланням на колишнього ведучого проекту Петра Остапишина.

Програма виходила в ефір на львівському телебаченні з 1977 року. 

«Востаннє передача вийшла 31 грудня о 14:00. Ми випускали її раз на тиждень тривалістю 90 хвилин. На ній виросло ціле покоління людей, тому що всі прості люди хотіли побачити як вітають його чи друзів, можна було побачити нові кліпи та почути нові пісні. Мені так і не пояснили причину закриття програми», – говорить Петро Остапишин.

Петро Остапишин був незмінним ведучим «Концерту вітань» протягом 38 років. Окрім нього програму також вів Роман Лемеха, який працював з 1977 року до 2000 року. Замовлення привітання в ефірі за останніми розцінками коштувало 400 грн. За словами Петра Остапишина, за місяць програма приносила компанії 20-25 тис. грн.

«Ми набирали замовлення на місяць-два. Вже були графіки на січень, але оскільки програму несподівано закрили, то зараз ми зв’язуємося з людьми і повертаємо їм гроші», – зазначає він.

Нагадаємо, що 11 грудня 2017 року новою продюсеркою Львівської регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії, яка зараз веде мовлення під логотипом ТРК «Львів», стала Уляна Антоник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!