Трьох мешканців Львівщини упіймали на мародерстві в Ірпені

7334 0
Вони були на краденому авто, також правоохоронці вилучили у них цінні речі, гроші та гранати.
Фото Національної поліції

Фото Національної поліції

На Житомирщині правоохоронці затримали трьох мешканців Львівщини, їх запідозрили в обкраданні помешкання в Ірпені. Вони намагались заїхати на Житомирщину, на блокпосту представились бійцями-добровольцями, але не змогли показати документів, які б це підтверджували, також у них не було документів на машину. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції України.

Згодом з’ясувалось, що авто крадене. Правоохоронці вилучили й інші цінні речі.

«На блокпосту на в’їзді до обласного центру поліцейські перевірили автомобіль «BMW», яким з боку столиці рухались троє чоловіків, жителів Львівщини, віком від 27 до 31 року. Усі назвались добровольцями одного з українських батальйонів. Однак документально водій і двоє його пасажирів не змогли підтвердити свою належність до добробату, як і не надали реєстраційні документи на транспортний засіб. Окрім того, під час огляду автівки поліцейські виявили ювелірні прикраси, гроші й інші цінні речі, а також гранати Ф-1 та РГД-5. Пояснити походження знайденого подорожні не змогли. За таких обставин усіх трьох було доставлено до відділку поліції», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кіберполіція викрила жінку, яка здавала переселенцям у Львові неіснуючі квартири

Правоохоронці встановили, що автомобіль належить жительці міста Ірпінь, яка зараз за кордоном. Цінності та гроші теж, як виявилось, викрадені з її оселі. Чоловіків затримали, їм оголосили про підозру. До суду подали клопотання про взяття чоловіків під варту.

Нагадаємо, що місто Ірпінь, що під Києвом, цього тижня звільнили від російських військових. Місто під Києвом стало одним з епіцентрів протистояння українських військових з окупантами. Місто постійно обстрілювали. Водночас міська влада закликає мешканців не повертатись до міста, оскільки там ще небезпечно. Він не виключає можливість нових нападів, однак зауважує, що місто боронитимуть. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!