Троє львівських школярів стали призерами Міжнародної олімпіади з хімії

2204 0
На олімпіаді змагалися близько 200 школярів з 75 країн світу.
фото: мон

фото: мон

Школярі зі Львова стали призерами на Міжнародній олімпіаді з хімії. Про це повідомляють на сайті МОН.

«Срібло» отримали учні Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при ЛНУ ім.І. Франка Лідія Дубенська та Гордій Андрусів. А «бронзу» – Анатолій Кузнєцов, представник цього ж навчального закладу.

Читайте також: Самі чи з репетиторами. Як готувалися львівські випускники, які найкраще склали ЗНО

Змагання, які проводили у Парижі, завершилися сьогодні. Загалом на олімпіаді змагалося близько 200 школярів з 75 країн світу. Вони демонстрували свої знання у практичному та теоретичному турах.

До складу української команди увійшло четверо школярів, кожен з яких посів призове місце. «Золото» отримав українець Олександр Кудрик, учень київського ліцею № 100 «Поділ».

Читайте також: Львівський школяр отримав срібну медаль на Міжнародній олімпіаді з математики

Додамо, що науковим керівником команди став фахівець Науково-виробничого хіміко-біологічного центру КНУ ім. Тараса Шевченка Костянтин Гавриленко.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!