Троє львів’ян стали чемпіонами України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат

1276 0
Загалом з чемпіонату львівська збірна привезла 9 медалей.
Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Фото: Управління молоді та спорту ЛОДА

Троє львівських атлетів вибороли золоті медалі на чемпіонаті України з вільної боротьби серед юнаків. Загалом додому з медалями повернулися 9 атлетів. У загальнокомандному заліку борці Львівщини завоювали срібло, а борчині – бронзу. Про це повідомляють в управлінні молоді та спорту ЛОДА.

У чемпіонаті України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат , що проходив у Києві, змагалися 28 спортсменів зі Львівщини. Чемпіоном України у ваговій категорії до 110 кг став кандидат у майстри спорту України Владислав Степчук.

Читайте також: 16-річна львів'янка стала чемпіонкою України з плавання серед дівчат 

Серед дівчат золото вибороли Ірина Борисюк, яка змагались у вазі до 61 кг, та Надія Соколовська у ваговій категорії до 69 кг. Усі троє спортсменів є вихованцями Львівського фахового коледжу спорту та представляють фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Тренером Владсилава є Віктор Глібенко, а у дівчат Ірини та Надії – Олександр Раковський.

Віцечемпіонкою України у ваговій категорії до 49 кг стала ще одна вихованка Олександра Раковського Марія Неміш. Спортсменка також навчається у Львівському фаховому коледжі спорту та представляє фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

Читайте також: 19-річний важкоатлет з Львівщини встановив новий світовий рекорд

Бронзу також завоювали Володимир Корнілов у ваговій категорії до 48 кг, Руслан Кіт у вазі до 60 кг та Єгор Горох у вазі до 80 кг. Тренують їх Віктор Глібенко, Сергій Слюсаренко та Ігор Вовк.

У ваговій категорії до 65 кг бронзовими призерами стали Анна-Марія Козак та Діана Білоцька. Дівчат тренують Олександр Раковський та Орест Скобельський. Атлетки також навчаються у Львівському фаховому коледжі спорту.

Фото Управління молоді та спорту ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!