Троє львів'ян увійшли в першу 10-ку виборчого списку партії Петра Порошенка. Доповнено

10311 1
Також у списку – кримці Мустафа Джемілєв і Ахтем Чийгоз.
Фото: Європейська солідарність

Фото: Європейська солідарність

Сьогодні, 9 червня, відбувся з'їзд партії Петра Порошенка «Європейська солідарність». На з'їзді оголосили першу 10-ку кандидатів у парламент на дострокових виборах. Про це повідомляє прес-служба «Європейської солідарності».

У першій 10-ці списку Петра Порошенка, яку він сам і очолив, під №2 – голова ВРУ львів'янин Андрій Парубій. Також з львів'ян у початок списку потрапили співачка і волонтерка Софія Федина і голова ЛОДА Олег Синютка. Їхні номери у списку – 5 і 8 відповідно.

Читайте також: Міністерка зі Львова іде в парламент з Гройсманом

Окрім того, у першій 10-ці Петра Порошенка: перша заступниця голови ВРУ Ірина Геращенко, командувач десантно-штурмових військ Михайло Забродський, уповноважений президента з питань кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, доброволиця, волонтерка і начальниця Медуправління УДА Яна Зінкевич, заступник глави Меджлісу Ахтем Чийгоз та віце-прем'єрка з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Щодо мажоритарних округів, то, як повідомляє телеканал Espreso.tv, у Львівській області від партії Петра Порошенка в окрузі №116 висунуто Миколу Княжицького.

Додамо, учора імена свої кандидатів на парламентських виборах назвали «Самопоміч» Андрія Садового та «Голос» Святослава Вакарчука.


Читайте також:
9 Червня, 2019 13:33
666 ... " ..Москаль покинув партію Порошенка.." ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!