Троє львів’ян вибороли перемогу у міжнародному турнірі з боксу

1935 0
Йдеться про Андрія Тишковеця (до 52 кг), Івана Данчаа (до 69 кг) та Олександра Гриціва (понад 91 кг).
фото: львівський портал

фото: львівський портал

На базі легкоатлетичного манежу навчально-спортивної бази літніх видів спорту СКА у Львові відбулися фінальні поєдинки ІІ міжнародного турніру з боксу «Lviv Boxing Cup 2019». За підсумком змагань львівські боксери стали переможцями. Про це повідомляють на сайті Національного олімпійського комітету Львівської області.

Йдеться про Андрія Тишковеця (до 52 кг), Івана Данча (до 69 кг) та Олександра Гриціва (понад 91 кг).

У фіналі Андрій Тишковець переміг за одноголосним рішенням суддів індонезійця Квангу Корнеліса. Досвідчений Іван Данча взяв реванш у свого молодого земляка Дмитра Кулі, якому програв на попередньому чемпіонаті Львівської області. В другому раунді конкурентного протистояння після зіткнення головами у Данчі відкрилося глибоке розсічення на чолі. За рішенням судді Кулю дискваліфікували, а перемогу присудили Данчі.

Читайте також: Львівські спортсменки вибороли ліцензії на участь в Олімпійських іграх 2020

Програму фіналів закривало протистояння надважковаговиків – Олександра Гриціва та француза Мойндзе Абуду, яке завершилося перемогою львівського боксера. Ще в одному фіналі (у вазі до 91 кг) представник Львівщини зазнав поразки. Француз Біонголо Омба переміг за явною перевагою в другому раунді Володимира Дяка.

Для довідки

ІІ Міжнародний турнір з боксу «Lviv Boxing Cup 2019» внесений до офіційного календаря АІВА. Його започаткували у Львові у 2018 році. Перший турнір відбувся у форматі матчевої зустрічі, в якій взяли участь збірні команди Куби, Польщі, Білорусі та України. Цього ж року «Lviv Boxing Сир» провели за олімпійською системою за участі дев’яти команд світу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!