Троє львів'янок ведуть блог про вагітність з Ізраїлю, Іспанії та України

4172 0
Троє майбутніх матусь, львів'янок, випускниць факультету журналістики ЛНУ ім. Івана Франка, що мешкають зараз в Ізраїлі, Пальмі де Майорці та у Львові створили блог, присвячений темі першої вагітності під назвою “Вагітність на три країни”.

“Ми – три вагітні подружки, які живуть в різних країнах і готуються стати матусями. Хочемо багато про це говорити, бо вагітність для всіх нас перша, і ділитися цікавим досвідом, порівнюючи країни, в яких живемо. Сподіваємось, що комусь допоможемо і дамо відповіді на ту купу питань, які "рояться" у головах майбутніх мам. А, можливо, хтось, з величезним досвідом, допоможе нам!?”, – пишуть вони.

У блозі дівчата розповідають про свої відчуття, планування вагітності, токсикоз та інші проблеми, з якими стикаються майбутні матусі у різних країнах світу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!