Троє львів’янок візьмуть участь в конкурсі краси «Міс Принцеса України». Фото

3432 0
Цьогоріч троє львів’янок - Софія Пелех, Оля Очкусь та Корнелія Готра - отримали запрошення представити наше місто у фіналі престижного національного конкурсу краси «Міс Принцеса України 2014», фінал якого відбудеться 10 жовтня у Луцьку.

Із майже однієї тисячі учасниць, які  проходили живі кастинги та журі обирало по фото, за почесне звання найкрасивішої  принцеси України змагатимуться 26  дівчат із східних та західних областей, повідомили у прес-службі Львівської мерії.

Впродовж конкурсної підготовки красуні з усієї України відвідували військовий шпиталь, де перебувають на лікуванні поранені бійці, що воювали у зоні АТО, і, навіть, презентували хлопцям особливі гостинці, приготовлені власноруч. Також дівчата передали медикаменти, засоби гігієни та «особисті» записки бійцям, які перебувають зараз у зоні АТО, зі словами вдячності та віри у мирне майбутнє.

За словами генерального продюсера конкурсу Олександра Главацького, усі кошти від продажу квитків підуть на потреби української армії.

«У дівчат буде можливість представити себе в різних образах. Окрім традиційного виходу в купальниках, вечірніх та коктейльних сукнях, конкурсантки продемонструють  свою красу в українських костюмах, що підкреслить любов до Батьківщини та незборимий патріотизм, який наповнить атмосферу конкурсу.

Режисером-постановником дійства буде молодий львівський режисер Володимир Місяйло. Участь у святі краси візбмуть участь народні артисти України Тарас Петрененко та  Тетяна Горобець, Дмитро та Назарій Яремчуки, Олеся Коробчук, Дядя Жора та Дзідзьо, а ще незмінний ведучий, шоумен Дмитро Коляденко.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!