Троє людей на Львівщині померли від коронавірусу за тиждень

2453 0
Впродовж тижня у Львівській області провели 544 тестування на коронавірус.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

За тиждень троє людей померли від коронавірусу на Львівщині. Вони мали важкі супутні захворювання. Двоє пацієнтів – похилого віку, одна пацієнтка – 59 років. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

150 людей з Covid-19 перебувають на стаціонарному лікуванні.

Читайте також: У лікарнях Львівщини із Сovid-19 перебуває більш ніж сто хворих

За результатами моніторингу впродовж останнього тижня у Львівській області з 8 по 14 серпня провели 544 тестування на коронавірус, з них позитивні – 306. На лікарняних ліжках перебувають 138 хворих.

За весь період пандемії у Львівській області підтвердили 308 377, летальних випадків – 6 707, одужали – 300 969. 

Нагадаємо, в Україні виявили новий штам коронавірусу, а точніше різновид штаму Омікрон, який називають типом ВА.5. Офіційно в нашій країні вже зафіксували кілька випадків цього виду Covid-19, всі у Чернівецькій області. Проте у МОЗ наголошують, що не виключено, що підтип Омікрону ВА.5 вже є в інших регіонах України. Про симптоми детальніше читайте тут у матеріалі Tvoemisto.tv.

Водночас на Львівщині розпочалася чергова хвиля коронавірусу і щотижня фіксують все більше хворих на Covid-19. Чи очікувати піку захворювання вже восени, наразі не відомо, але ризик є. Аби вберегтися, варто не забувати про маски, уникати місць масового скупчення людей, а коли захворіли – сидіти вдома. Також радять пам’ятати про вакцинацію. На сьогодні людина повинна мати дві дози щеплення від коронавірусу та бустер. Через 6 місяців після основного щеплення потрібно отримати бустерну дозу вакцини. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!