Троє мешканців Львівщини отримали державні нагороди за професійні досягнення. Перелік

2020 0
Їх нагородили за значні внески в розвиток України.
фото: національній університет «львівська політехніка»

фото: національній університет «львівська політехніка»

Троє мешканців Львівщини отримали державні відзнаки за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, зразкове виконання службового обов’язку та багаторічну сумлінну працю. Відповідний указ опублікували на сайті президента.

Зокрема почесним званням «Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України» відзначили Тамару Левчичову – членкиню Асоціації ветеранів спорту України, м. Львів.

«Заслужений працівник промисловості України» отримала Ніна Голованова, керівниця випробувальної лабораторії та відділу контролю якості товариства «Дюна- Веста», Львівська область.

Водночас звання народної артистки України отримала Олена Баш – провідна майстриня сцени Першого академічного українського театру для дітей та юнацтва у Львові.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!