Тролейбус №13 пустять через центр не раніше кінця травня

1758 0
У понеділок, 18 травня, відновлюють роботи з продовження тролейбусної лінії №13 до пр. Свободи. Планується, що в кінці травня усі роботи будуть виконані. Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради із посиланням на директора ЛКП «Львівелектротранс» Сергія Васільєва.
фото: alltransua.com

фото: alltransua.com

Як розповів головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, для продовження робіт закуплено майже все необхідне обладнання.

«З понеділка монтуватимуть розтяжки, влаштовуватимуть контактний провід. Зробили замовлення і чекаємо на трамвайно-тролейбусне пересічення, яке буде влаштоване в районі Оперного театру»,  –  розповів він.

Також буде влаштовано три тролейбусні зупинки: на пр. Чорновола з обох сторін та кінцева –  на пр. Свободи біля пам’ятника Т.Шевченку.

Нагадаємо, для відновлення робіт з міського бюджету виділили близько 500 тисяч гривень. 

Нагадаємо, тролейбус №13 по пр. Свободи курсуватиме до вул. Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до пл. Різні, далі – по пр. Чорновола і за своїм маршрутом.

Зараз кінцева зупинка тролейбуса №13 – на вул. Зерновій.

Раніше повідомлялося, що тролейбус №13 курсуватиме новим маршрутом уже з початку березня

Опублікувала Олена Марченко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!