Тролейбус №23 у Львові почав курсувати за новим маршрутом. Схема

19904 0
На маршруті курсуватиме 8 машин.
фото: лмр

фото: лмр

Віднині, 23 жовтня, по вулиці Хуторівка розпочав курсувати тролейбус № 23, який до цього їхав з Ряшівської до автовокзалу, що на Стрийській. Про це повідомляє пресслужба ЛКП «Львівелектротранс».

Оновлений маршрут виглядає так: Ряшівська – Виговського – Володимира Великого – Тролейбусна – Наукова. Далі замість того, щоб повертати на Стрийську, поїде прямо на Хуторівку. А у зворотному напрямку: Хуторівка – Стрийська – Рубчака – Тролейбусна – Володимира Великого – Виговського – Патона – Ряшівська.

Як зазначав у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, тим, хто добирався тролейбусом з Ряшівської до автовокзалу, слід пересідати на перехресті Стрийської – Наукової на 22-й або 25-й тролейбуси, купуючи пересадкові квитки. 

Читайте також: Які вулиці закриті для проїзду у Львові. Перелік

Працюватиме на маршруті 8 машин, а на вихідні – 5 з інтервалом руху у 7 хвилин. Якщо їх буде замало, то у листопаді можуть збільшити кількість тролейбусів.

Нагадаємо, що капітальний ремонт вулиці Хуторівка проводила підрядна організація ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Вартість ремонту вулиці – 125 млн грн. Тvoemisto.tv уже писало, що тролейбус через Хуторівку поїде цього тижня і яким буде його маршрут.

Фото ЛМР та схема ЛКП «Львівелектротранс»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!